Šta je novo?

Spam??

barbie-girl

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2002
Poena
604
Tjah...Upravo mi u inbox stize 247 poruka??!!!Nisam se nigde upisivala...Kako to zaustaviti,a da ne zatvorim mail adresu?

Pozoves provajdera, tehn podrsku i zamolis ga da ti obrise sve u tvom sanducetu na njihovom mail server.

A ako provajder ima web-mail, zasto prvo ne odes na njihov sajt da vidis sta su i od koga su sve te poruke, pa tamo mozes i sama da ih obrises...
Mozda je neki tajni obozavalac... :D (ali davez... :( )

Sredjeno

Ma da,sredila sam to.Samo mi nije jasno odakle mi ti mail-ovi.Stigli su mi na default adresu,koju nigde ne upisujem...To mora da mi je smestio neki zlocaFX

Sto rece "sve ce to narod pomlatiti"...

Umrecu ovde
(e jebeni prijemni)

Jel mene??

Ama uradio sam juce 80 zadataka iz Srpskog, pa mi se dobao komentar...

A da nije u pitanju neki virus, ja upravo dobio jedan, ali ga je Norton sredio :)

Smem li i ja da se zalim na skolu ???

Sutra po 10-ti put polazem statistiku :)

Norton Antivirus Corporate Edition is the BEST!!!

Eh takav ti je zivot...

There's no better than AntiViralToolkit Pro!!!

Dodjoh sa ispita i uradio sam 4 od 6 zadataka, i bas sad nesto razmisljam i dosao sam do zakljucka da je najbolji antivirus program Norton Antivirus (bilo koji) :)

Evo kako je bilo, isao sam ulicom, i odjednom vidim covek pored mene prelazi tu istu ulicu, i meni sine SAMO AVP!!!

Anonymous je napisao(la):
Evo kako je bilo, isao sam ulicom, i odjednom vidim covek pored mene prelazi tu istu ulicu, i meni sine SAMO AVP!!!

:p :p :p haaa, ova ti dobra, odavno se nisam tako lepo nasmejao, nego nesto razmisljam da nisi mozda mislio na Norton Antivirus?

Jel ti to da bi spamirao, ili radi neceg drugog? Samo da znas da slanje poruka nece promeniti istinu-samo je jedan najbolji AntiViralToolkit bilo koja verzija...

Ma Norton Antivirus jos im samo fali da dodaju opciju da sredjuje spamere kao sto je na primer moj staaaariii drugar FORCE, i kad je vec ovde samo da mu porucim:
"Force zaboravio sam ti kupiti HDD, ali valjda cu to obaviti ovih dana :) i polozio sam posmeni deo statistike, a usmeni cu morati da cekam do sledeceg roka :)"

Vrh Dno