Kralj ARTUR je napisao(la):Bio je na BENCMARKU spiask kartica koje se same spaljuju kada se ubodu u bilo koju plocu sa I845cipsetom .
borab je napisao(la):Izvadih karticu iz Abita bx133raid gde je radila, i stavih je u Intela845 M.b i nema nista od slike.Vratih je na Abita, isto nema nista.Kakav sam ja *****.I sta sad da uzmem coveku za ono zasta mu je koristio Matrox g450 marvel??????
Tedoh to baš da ti kažem, ali me preduhitriše. Kol'ko se ja sećam to ti je samo breakout box iliti razvodnik, a sva elektronika, uključujući adekvatan BIOS, je na kartici. Stoga mi nije jasno šta ti je Matrox kriv, tj šta je tu čudno što ne radi sa običnim G450 ili G550.borab je napisao(la):Sa tom kutijom radi samo ta kartica, a cak i noviji MAtrox g550 ne radi.Stvarno su face.
Nije trebalo da diraš karticu. Nisam zaboravio na tebe, u procesu sam traženja neophodnih alata. Moja ideja je bila da prvo odradimo dijagnostiku specijalnim programima, pa da vidimo da nije oštećen BIOS ili njegova sadržina. EEPROM je najosetljiviji u celoj priči i lako se da poremetiti. Pograšan naponski nivo u pogrešnom trenutku može da ošteti ili potpuno izbriše BIOS. Za to ima leka, radio sam već takve stvari sa Matrox karticama.borab je napisao(la):ZAmenio sam sve cipove i regulatore napon i isto.Ne mogu verujem da je gpu zviznuo?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari