Šta je novo?

Space Siege - shoot-em-up RPG

ajde sto je ima da se kupi nego sto su je vec presli lol i sta za zabavu od par sati bez multija i coopa da dash onolike novce? bash teshko :d

aj sto ju je Laki presao "odma" (Laki idi jedi nesto, popi malo vode i to :p ), al sto su je pravili dve godine eeeeej ! :smash:

Hmm... sta znam , nije lose , ali i nisam odusevljen. Onako srednja igra.

opusten sam ja otkud ti ideja da nisam :)

pfuuu, josh me niko nije poredio sa kuzmanovicem, impresivno :d njegov lik i delo inace ne varim bash najbolje

Nisam te poredio sa Kuzmanovicem, taman posla, pa to bi bila uvreda. :zgran: Njega sam samo pomenuo kao primer lika koji je vezan za neke svoje tripove, vremenom otisao u nepotrebni ekcentrizam i sada se namerno protivi svemu sto je moderno i novo, ne bi li izazvao reakciju kod ljudi. Veruj mi, i ja ga ne gotivim, tu se vecina nas slaze... :D

Ja sam te smirivao vise zbog straha od tvoje reakcije kad izadje Fallout 3, jer ces biti, sa pravom, uzasnut. :d Kao sto sam pomenuo, prva dva Fallout-a su bila cista umetnost. Ovaj treci ce biti magnet za zgrtanje love i uvlacenje pod kozu konzolasima. Mislim da ako u startu ubedimo sebe da trojka nece imati ni f od fallouta, lakse ce nam biti kad nam stigne u ruke. Sto, naravno, ne mora da znaci da necu uzivati u igri... :d Bethesda je izuzetno profesionalana i igre odradjuje do perfekcije. Dakle, ovo ce biti odlicna igra, sa vrhunskom grafikom, zapletom, glasovnom glumom, etc... samo sto to nece biti onaj fallout na koji smo navikli... ***, Black Isle su mrtvi... :(

Ok, back on topic: Iskreno, vredi li davati 200 dinara na ovaj space siege? :d

Poslednja izmena:
Ne vredi.

Znao sam da ce ga neko pomenuti. :) I s pravom, to moram da priznam. Igra je stvarno briljantna. Pravi biser... Kad vec pominjemo proslogodisnji comeback RPG-ja, podsetio bih i na NWN2 expanziju - Mask Of the betrayer, koja je po meni jos bolja od Witchera... Medjutim, generalno gledano ni jedna od ovih igara ne moze da dosegne velicanstveni Planescape, bar po meni... :)

Igra je najgori trash

mene ovo mrzi da svucem s neta, ne znam ko placa ovakve igre u opste. po netu je dobila 5/10 ili 6 jedva ponegde. a tek *****ski sistem upravljanja klikom misa, ko da smo retardirani.

djubar.

Poslednja izmena:
Odigrao sam celu igru (sto je prilicno retko kod mene :) ) i bas mi se svidela.

Odlicna za razbibrigu, jedina zamerka bi bila kamera.

Poslednja izmena:
Nisam te poredio sa Kuzmanovicem, taman posla, pa to bi bila uvreda. :zgran: Njega sam samo pomenuo kao primer lika koji je vezan za neke svoje tripove, vremenom otisao u nepotrebni ekcentrizam i sada se namerno protivi svemu sto je moderno i novo, ne bi li izazvao reakciju kod ljudi. Veruj mi, i ja ga ne gotivim, tu se vecina nas slaze... :D

Ja sam te smirivao vise zbog straha od tvoje reakcije kad izadje Fallout 3, jer ces biti, sa pravom, uzasnut. :d Kao sto sam pomenuo, prva dva Fallout-a su bila cista umetnost. Ovaj treci ce biti magnet za zgrtanje love i uvlacenje pod kozu konzolasima. Mislim da ako u startu ubedimo sebe da trojka nece imati ni f od fallouta, lakse ce nam biti kad nam stigne u ruke. Sto, naravno, ne mora da znaci da necu uzivati u igri... :d Bethesda je izuzetno profesionalana i igre odradjuje do perfekcije. Dakle, ovo ce biti odlicna igra, sa vrhunskom grafikom, zapletom, glasovnom glumom, etc... samo sto to nece biti onaj fallout na koji smo navikli... ***, Black Isle su mrtvi... :(

Ok, back on topic: Iskreno, vredi li davati 200 dinara na ovaj space siege? :d
bethesda ne odradjuje igre do perfekcije, bar nije oblivion koji je tek kakvu takvu vrednost kao igra dobila posle milion modova koji su ga ucinili prihvatljivijim za igranje... ako tebi odusevljavaju oni video snimci fo3 gejmpleja sa izuzetno losim napucavanjem, katastrofalno animiranim likovima (sto je zaista nedopustivo sa aspekta jedne FP ili TP igre), uzasno dizajniranim oruzjem, nemastovitim okruzenjem koje je radjeno po cistom c/p paternu, i sve to bizarno izmiksovano sa ponekim fallout elementom koji se prepoznaje smao po imenu,onda zaista imash cudan ukus :d ... i to je sve jako lose cak i ako uspesh da zazmurish tako jako da ti ochi poplave i vidish samo belo i u tom tripu zanemaris sve nedoslednosti koje treci deo donosi u odnosu na prva dva, gledavshi i sa aspekta franchize i sa aspekta rpg zanra...

btw ovaj Space siege je mnogo losh, kamera je ochaj zivi jer se stalno automatski zumira kada pridjesh nekom coshku ili zidu, opet ne moze dovoljno da se oduzimira, sam zum je tu vishe kozmetike radi i ne koristi nichemu, UI je ochaj zivi jer je sve poprilichno nedostupno i treba solidno vezbe da nauchih koristiti sve f i numericke tastere... grafika i fizika su smeshne u odnosu na poslednji shadowground u stvari sve je poprilichno inferiornije u odnosu na spomenuti naslov koji se pojavio ohoho ranije...

koliko i sam izdavac ocekuje od igre valjda govori i pristup promociji same igre gde se nije mogao naci ni jedan preview pre njenog zvanichnog izlaska...

Dži će prvi na forumu preći Fallout 3

Chuck Norris je vec presao FallOut 3 !!!

Nazad
Vrh Dno