Šta je novo?

Space opera game wanted!?

Eh imam ja sveske i sveske ispisane idejama za igru sa svemirskim brodovima cak sam sa jednim programerom saradjivao na rpg fantasy igri gde sam razvio, na papiru, sistem karakteristika, magije, udarci itd. okvirnu pricu ali nazalost od toga nista nije bilo. *** imam ideje al nemam realizacju a ovih nekoliko studija shto sam kontaktirao nisu mi nishta odgovorili pa predpostavljam da nisu zainteresovani. Iskreno voleo bih kada bi neko napravio igru u 2d fazonu ko Space Rangersi samo da su brodovi sastavljeni od modula koji se zasebno mogu oshtecivati i unishtavati i da ne pilotiras fajterom vec pravim pravcatim brodom...

Ништа, крени да учиш кодирање :D

Ma kakv freelancer... Dosta mi je fajtercica, fregatica i ostalih ica. Ocu neshto bre u shta moze da se stavi hangar koji nosi dvajs onakvih fajtera iz freelancera pa da kada naletish na raid pirate party koji ima 10 brodova (manjih od tvog naravno) pa kada krene shibanje ti pustish fajtere/bombere cepash iz beamova sa port i starbor strane raznosish ih oni ti oshtecuju/unishtavaju delove broda gubish oruzje, lansirash torpeda, ramujesh... Ekspolozije na sve strane, shaljesh shatl sa marincima koji zauzimaju jedan od piratskih brodova, aktivirash MEGA beam koji probija ceo piratski brod i trenutno ga dezintegrishesh... Bitka se zavrshava, brod ti je teshko oshtecen preko 50% oruzja ti je unishteno ali pirati su pobedjeni... Prebacujesh na pomocni generator isklucujesh shtit deaktivirash oruzja i vracash se u najblizu svemirsku luku na opravke... Dobijash masan kredit od jedne frakcije jer si obogaljio najgadniju piratsku grupu u tom sektor + daju ti neko nindza oruzje kao nagradu...

nema, a? ZASHTO!? zashto... :( :( :(

Gde nestade Urukov post o freelanceru????

....ja obrisao jer sam tek posle procitao tvoj prvi post, a u njemu si spomenuo freelancera...
Gledao sam klipove raznih modova freelancera i video sam da ima i velikih shipova... *** nisam probao... Evo jedan klip:
[YOUTUBE]H_HDaJc7hLc[/YOUTUBE]
...samo nema bas nekog manevrisanja sa tim grdosijama... ne znam kako bi se izvukao sam bez malih lovaca i ostalih torpednih brodova i tako to...

Poslednja izmena:
Ali, ali, ali, ali, ali, ali, UUUURUUUUUUK!!!!!! Ne mogu nide da nadjem taj mooooood! UUUURRUUUUUK!!!! Joj kako dobro izgleda a ne mogu da iglam..kuku! JOJ! kmeeeeeeeeeeeeee :(

tebi fala shto si se iscimo i nashao to!

Poslednja izmena:
mozda je to ovo
File details:
Features:
: 60+ custom fighters, 11 Heavy Freighters , 20 Capitol ships.
: Dynamic Market with Shorter High paying trade routes.
: Higher paying missions.
: NPC-free PvP Systems.
: 3 systems dedicated for Capture The Flag events
: Alien Systems unlocked.
: Increased cruise speed.
: Solar system mod.
: Extended Keyset.
: Custom factions, bases, systems, weapons, NPCs, and music.
: Freighter/wreck Looting
: Grouped visability distance increased.
: Non-Grouped targeting and visability distance increased.
: Custom ships by xXx studios.
: Original Gates and Jump Holes unlocked.
: Various upgraded weapons and equipment.
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/freelancer/mod.html
...jos jedan klip:
[YOUTUBE]vBzsULE7ZoY[/YOUTUBE]
...kad budem imao malo vise slobodnog vremena obavezno cu probati nesto od ovih modova

Poslednja izmena:
Faja Uruk :D Jedino shteta shto nije SP vec samoMP jer ja nemam akhm, moja igra je pa , hmmm, josh je lecim :)

P.S. Jel a kad dolazish u World of Tanks?

I jao ono iz drugog klipa ima i SP i skidam i HVALA!!!! :):):):):)

Poslednja izmena:
P.S. Jel a kad dolazish u World of Tanks?

uf...dobro izgleda WOT i cini se jako zanimljiv i zarazan ... ali.. ne pocinje mi se sad MMO ... dugo sam bio zaglavljen u jednom i jedva sam se skinuo...

Javi ako nadjes neki dobar freelancer SP mod pa ostavi link... :wave:

Poslednja izmena:
Pa shto se Freelancera tice bash mi nisi ostavio izbora :) Sve si pokupio :) Inace istu stranu smo gledali samo ja nisam uopshte obratio paznju na one modove na koje si mi ti skrenuo paznju... *** ne vidim drvo od shume :)

Ma nije ti Wot zaraza, vishe je kao multiplejer pucacina i ume da te iznervira smori i da ne zelish vishe niakda da ga igrash i nije neshto znaimljiv kada igrash sam ali je zato super kada si u platoonu ili kompaniji... A to je obicno samo uvece :)

Sinoc sam instalirao ovo

...nisam stigao duze da igram, 10 min. mozda... Obisao sam par svemirskih stanica i video da ima velikih krstarica za neku ogromnu lovu... Pocinje se sa 500$ :)... Nadam se da ce biti zanimljivih misija...

Poslednja izmena:
E Uruk mozesh da uzmesh i vishe love na pocetku kada aktivirash mod tamo pod setovanjima mozesh sebi da dodelish 1.8mil ja mislim, uglavnom nabio sam max vrednost love cisto da se ne cimam i sada sam 38 lvl cim sam pokrenuo igru :d

Nisam imao instaliran mod menager, samo sam mod bio raspakovao u folder igre, pa mi nije bio izbacio ta setovanja... Sad sam ubacio mod menager... brdo love i lvl 38:p ... THX

Poslednja izmena:
E Uruk da li s igde uspeo da nadjesh Battleship-ove? Ja sam obisho ne znam ni sam koliko sistema i nigde da ih nadjem. Naleteo sam na one ogromne fregate kao i na zatvorenicki brod ali nigde da naletim na pravi BS. Ajde ako si negde nashao neki napishi mi ime sistema i planete/stanice ako se secash. Hvala bate :)

Slabo sam igrao...Odma tu na pocetku sam naleteo na jedan veliki brod, kupio ali mi nisu hteli prodati oruzije za njega:/, jer kao nisam dobar sa njima... Krenuo sam ponovo prvo da vidim ko je kakav i gde ima dobrih brodova, pa da odliucim na koju stranu... malo mito i korupcija po kafanama i valjda ce neko ponuditi dobar brod i naoruzanje :)...

....Taj veliki brod sto sam kupio bez oruzija, tj. dobijes s njim samo jedan gun napred i sa njim ne mozes nikog pogoditi, jer je jaaaako trom... znaci bez gomile turenta je nemocan....okrece pola dana... Doduse ni meni niko nista nije mogao... pucaju, ali nista ne skidaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno