Šta je novo?

Sp3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
13.05.2004
Poena
685
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD R5 5600X + Deepcool Castle 240 RGB
Matična ploča
MSI B450M MORTAR TITANIUM
RAM
4x8 Kingston FURY Renegade CL16
GPU
MSI RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM WHITE
Storage
KINGSTON SKC3000S 1TB
Zvuk
RealTek ALC892 @ EDEFIER R1280DB
PSU
FRACTAL DESING ION SFX-L 650W Gold
Kućište
Lian Li O11 DYNAMIC MINI White + 6x Deepcool TF120S White
Monitor
ASUS ROG STRIX Pulsar XG27AQNGV + AOC CQ27G2U
Miš & tastatura
ROCCAT KOVA AIMO & ROCCAT VULCAN 100 AIMO + ZUOYA HE 30
Ostale periferije
UPS NJOY CADU 2000
Mobilni telefon
POCO G3
Pametni uređaji
Xiaomi:
Smart Pet Fountain, Smart Air Purifier 4, Smart Evaporative Humidifier.
Pristup internetu
  1. Optički internet
Чуо сам од друга да је изашао Xp Sp3. Јел' неко пробао?

Nije jos izasao, to sto je on nasao je nesto drugo 🙂

meni jedan klican pre neki dan kaze izasao call of duty 3 (PC)... ista prica...

Каже друг - XP Pro+SP3.

Па, могли би да га избаце већ једном...

Ma nece jos, nemoj ga iscekivati toliko, nece prije Viste.

On je nasao skup zakrpi posle SP2-ojke zajedno sa nekom shit temom za Windows i boot i logon screen-on i jos to zajedno sa brdom razno-raznog spyware-a. Sve to je neko objedinio i nazvao "XP PRO SP3... Svaka mu cast! Izmislio je toplu vodu!

Ma SP3 nece ni izbacivati. Odbacuje se XP 32-bit od Januara 🙂

Izacice sp3 definitivno, samo kad to je pitanje. Dosta je zakrpa izaslo od sp2-a, treba to sve objediniti u jednu celinu.

Znam za to, bas sam hteo da spomenem u prethodnom postu za one koji bi zeleli da budu up-to-date a da ne cekaju sp3. Autopatcher se azurira jednom mesecno, sp jednom u godinu-dve.

edit: Micro$oft je valjda objavio neke hotfixove koji ce se ,izmedju ostalog, naci u sp3. I to je sve vec ubaceno u autopatcher tako da...

Poslednja izmena:
...ali bas bi bilo bolje da su ga lepo stavili u SP3 da budemo sigurni! ,)

Ne znam zaista zasto ljudi toliko insistiraju da taj SP3 postoji... svaki drugi "upucen" komsija tvrdi kako je instalirao SP3 🙂 Blago se svima njima.

Imajuci u vidu da su sve snage Microsofta usmerene ka Visti, koja je u ovom momentu dosla do verzije RC2, sumnjam da ce SP3 uskoro.

Ima program pomocu kojeg mozes da sastavis raniju verziju Windowsa i sve zakrpe i napravis butabilan disk. Taj programa se zove nLite a moze dosta toga da se promeni (doba i izostavi) iz instalacije...

Znamo mi za nLite, ali nema to veze sa SP3.

I tu lepo pise da se SP3 tek ocekuje, pa? 🙂 To pise i na MS sajtu uostalom.

Sta li ce sve MS uraditi samo da ljudi predju na Vistu - odloze SP3, pa onda kad ne bude bio potreban izbace ga 🙂

Upravo tako, MS nece trpeti konkurenciju cak ni od sebe, tako da se SP3 odlaze do 2008. sa velikom mogucnoscu da uopste ne izadje. Osim toga prvi utisci steceni gledanjem u DX10 igrice naterace svakog iole game-srbina da predje na Vistu pre ili kasnije. 2008. cene Vista premium pc bice ispod 500eur, tako da ce vecina to moci priustiti i cemu XP onda?

Poslednja izmena:
Sta vam znaci sp3 ako redovno skidate critical updates?

Jel ima nekih novih najava u vezi datuma izlaska SP3 za Win XP?

Ovako kaze Microsoft: "SP3 for Windows XP Professional is currently planned for 1H CY2008. This date is preliminary."

Znači prvo Vista SP1, pa tek onda XP SP3 ako uopće bude 😀.

A do tada uglavnom nikome nece ni biti potreban SP3 za XP :d

Svake 3-4 nedelje dodje neko i pitra za sp3. isto cujem i po svojoj okolini, kao i za pentiJum 5 😀

sta? zar se nije pojavio pentijum 5? 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno