Šta je novo?

Sp2

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
POKUSAO sam SEARCH opciju ali NISAM NASAO ono sto me zanima.

Zato pitam:

Kako "radi" SP2, vredi li ga instalirati ako mi vec sada sve savrseno funkcionise, moze li u tom slucaju napraviti neke probleme kojih sada nemam, da li mozda moze da se desi da uspori sistem itd. Generalno, zanima me sve u vezi njega.

Potraži na netu, video sam negde tabelu programa koji zezaju pod SP2, kao i info da li su i kad će izaći kompatibilne verzije.

Ako ti sistem radi fino, šta će ti SP2? Instaliraj neki antivirus i firewall i bezbednost zagarantovana. Stvarno ne vidim razlog za SP dvojkom, osim da se bude up-to-date...

Pa ipak bi ga trebao instalirati.Nije to samo ono malo sto vidis u Control Panel-u,ima mnogo toga ispod haube kako se kaze.Zna da zeza sa nekoliko programa,Kazaa najcesce nece da radi,ali ipak se to sve da srediti.Uostalom,u svim casopisima ces naci preporuku za instaliranje,narocito ako si klasicni kucni korisnik.Ima mana,ali su prednosti vece-Pozdrav

Ogi. je napisao(la):
POKUSAO sam SEARCH opciju ali NISAM NASAO ono sto me zanima.

Zato pitam:

Kako "radi" SP2, vredi li ga instalirati ako mi vec sada sve savrseno funkcionise, moze li u tom slucaju napraviti neke probleme kojih sada nemam, da li mozda moze da se desi da uspori sistem itd. Generalno, zanima me sve u vezi njega.

SVE to sto te zanima MOZES da nadjes preko opcije search, ima najmanje pet opsirnih tema. A ova tema je vezana za "sobu" operativni sistemi a ne za aplikativni softver, pa trazi tamo.

Evo Ogi ja cu ti reci, ja sam ga istalirao preko SP1 i ne primecujem nikakvo gusenje sistema.SP2 ima problema sa starijim programima i sa nekim igrama (ali zavisi ko koga) kod mene generalno da kucnem u drvo memam nikakvog problema sa njim...Ja sam istalirao finalnu verziju sa Microsoft-vovog sajta tako da sam miram.Uz njega ti dodju posledji update-ovi za Windows i Firewell (koji je po meni bezkoristan)..istalitas ZoneAlarm 5 i miran si.Ja sam ga istalirao bez veze , znaci nikakvih problema nisam imao sa SP1 ali moramo da se slozimo da tipovi iz Microsofta nisu bez veze izbacili SP2 ...
Ako ti bude pravio probleme izbrises ga i miran si 😉
Pozdrav :wave:

Poslednja izmena:
Ni ja nemam nikakvih problema sa SP2...

Ogi, koju rec si ukucao u search-u kad nisi nista nasao ? Da si otkucao SP2 naso bi bar 5 tredova sa istim pitanjem ???

NHF

Poz.

ja nemam ni SP1 :banana:

Nazad
Vrh Dno