Šta je novo?

Sp2

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Da li je izasao SP2 za WinXP i kakve bi on ispravke trebalo da sadrzi kao i da li ce moci normalno da se instalira na piratskim Windows-ima ( nadam se da ne narusavam red i mir sto sam pomenuo rec na P - nemojte da me banujete, nisam ja kriv sto zivimo u takvoj drzavi!!! 😉 ) ?

Poslednja izmena:
Nije jos izasao, a treba da izadje tokom leta. Sto se tice instalacije na 'domace' windoze, pretpostavljam da ce moci.
Glavne 'prednosti' novog SPa se odnose na sigurnost:
Firewall je poboljsan, i automatski ukljucen
Outlook Express nece moci da izvrsava skripte, a pokazivace mail u rich text umesto html formatu.
Promenjen je remote procedure call koji koriste crvi tipa blastera.

Ima jos stvari ali ovoliko sam trenutno mogao da se setim

Tacnije izasla je neka , da je nazovem "beta" verzija .....
Zvanicna nije ...
A te beta ne stavljam ni za zivu glavu ....
Kao sto kazu Ameri :" If ain't broken , don't fix it"

Pozdrav

Najnovija zvanicna verzija je sp2 rc2
kad se instalira radi ok (mada je ie i dalje nesiguran, firewall deluje ok), ali posle slipstreamovanja mi prijavljuje ntfs.sys corrupter i nema instalacije |[

Htedoh reci finalna a ne zvanicna , moj lapsus
RC2 = Release Candidate 2

Tarmi Ricmi je napisao(la):
Htedoh reci finalna a ne zvanicna , moj lapsus
RC2 = Release Candidate 2
Pa i nije neki lapsus 😀
To je zvanicna verzija, pa jos i finalna beta (ako tako nesto uopste postoji :d) posto se po najavama beta verzije vise nece objavljivati (barem ne zvanicne), tako da bi sledeca zvanicna verzija trebalo da izadje na jesen i to bi trebalo da bude konacno finalni SP2.
Mada... kad se samo setim koliko je puta do sada odlagana, ne bi me cudilo da objave i RC3, 4... 🙂
Ma samo da radi stabilno i brzo, ali mene licno ovaj RC2 nije bas odusevio 🙁

BTW thread premesten tamo gde mu je mesto...

Nazad
Vrh Dno