Šta je novo?

SP2 problem!!

proximo

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2004
Poena
319
Od kada sam instalirao SP2 kada god nesto kopiram muzika sa WinAmp-a pocne da stuca i ton se robotizuje! Ovakav slican slican THREAD je vec postojao ali ne mogu da ga pronadjem! Molim pomoc! :wall: :wall: :wall: :wall:

Ako imas nForce 2 plocu, stavi nove drajvere, mozda ce se prekinuti "robotizovanje" zvuka. Kod mog druga se desilo 2 puta dok je pikao CS, pa posle se nije vise ponavljalo kada je reinstalirao Win + SP2 (Slipstrimovan)

Poz

Na intel-u nemam problema.

Jedino sto kad na Intelu rezem disk ne mogu ni notepad da otvorim ( Dell na 3.0 GHz sa 512 DDR.....).
O drugim tripovima nemam kad.
Mislim da je stvarno vise bespredmetno ulaziti u price Intel-AMD. Covek nigde nije ni pomenuo da je AMD konfiguracija.

Treba skinuti i novu verziju winampa... a novi drajveri za nforce se podrazumevaju

Mihha je napisao(la):
Jedino sto kad na Intelu rezem disk ne mogu ni notepad da otvorim ( Dell na 3.0 GHz sa 512 DDR.....).
Ja na svom 1.4GHz Intelu dok rezem mogu da pustim film, winamp i word, bez ikakvih problema...

Mihha je napisao(la):

Najverovatnije nije uključen DMA....

Naravno da je ukljucen, ali je na Dell-u smrdljiva ploca.
Nikad brand masinu ne kupujte, to je samo za office.
Moj NF7-S kod kuce je za ovu masinu svemirski brod.
Nisam verovao da nesto moze tako sporo da radi.
O klijentima koji su na 2.4 Celeronima, necu ni da pricam, P2 ce raditi brze.

takođe sve najgore o Dellu, određena inostrana predstavništva ovde, po svojoj poslovnoj politici su u početku uzimala isključivo brand računare, najčešće upravo Dell, od ovlašćenog distributera, neću da spominjem kog... U svakom slučaju, svi do jednog su odustali, sklapaju im se mašine po narudžbi do daljnjeg... Ne verujem da je Dell krš firma, jednostavno za naše tržište ima izgleda nekih posebnih momenata... 😉

Suvišno bi bilo da pričam šta je sve crkavalo, šta nije, a kako su radile mašine koje nisu crkle, i kakve su ploče sve mogle da se vide u kućištu, stvarno, bez komentara... 😀

ma pogledajte ljudi u taj xp/win9x da li je ukljuchen DMA u systemu za ide uredjaje
nemojte se zezati sa time, pogotovo sto xp(ne znam za sp1/sp2) ima bag koji se manifestuje sto se pod odredjenim okolnostima ide uredjajima ili samo jednom dodeli PIO mode, a to usporava rad sa uredjajima na toj grani... reinstalirajte driver za tu granu ili ruchno namestite udma i trebalo bi da bude u redu!!

Nazad
Vrh Dno