- Učlanjen(a)
- 16.08.2004
- Poena
- 319
Posle instalacije Service Pack-a 2, u Control Panelu se nije pojavio novi aplet Bluetooth Client 2.0, koji je, koliko mogu da procitam, znacajno unapredjen u odnosu na prethodnu verziju. Problem je, sto je bilo potrebno pre instalacije SP2 ukloniti Widcomm-ove drajvere za MSI USB Bluetooth adapter koji koristim, ali to sam saznala tek posle instalacije.
Dakle, posto sam nezadovoljna Widcomm-ovim drajverima i posto sam "neobavestena", ima li neko ideju kako da sto bezbolnije ipak nekako "instaliram" ovaj aplet. Da, da napomenem da se Bluetooth Client 2.0 ne pojavljuje u komponentama win-a koje mozete dodati i takodje da bi trebalo da se pojavi u Control Panel-u samo ako vec imate neki Bluetooth uredjaj.
Unapred hvala.
Dakle, posto sam nezadovoljna Widcomm-ovim drajverima i posto sam "neobavestena", ima li neko ideju kako da sto bezbolnije ipak nekako "instaliram" ovaj aplet. Da, da napomenem da se Bluetooth Client 2.0 ne pojavljuje u komponentama win-a koje mozete dodati i takodje da bi trebalo da se pojavi u Control Panel-u samo ako vec imate neki Bluetooth uredjaj.
Unapred hvala.