Šta je novo?

SP2 i 5.1

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Imam 8RDA+ i Genius Wood 5.1 zvucnike. Sve je OK radilo dok nisam instalirao neki od servis pakova [isti je problem i sa 1 i sa 2]. Naime, zadnja 2 zvnucika uopste ne mogu da podesim da se cuju. Ranije mi je sve radilo sa nforce 2.45 driverima. Sada sam probao 3.13 ali uzalud. Jel do drivera ili do glupog SP2?

E i ja imam isti problem sa s.blaster live5.1 i logitech z-640,dva zadnja zvucnika se uopste ne cuju,a instaliran mi je service pack 2,pa ne znam u cemu je problem??

ma moras da isprobas druge drajvere a i kodeks,ja sam se patio ali na kraju nekako uspeo.

1. za nforce isntalirati nove drajvere, tj verziju 5.1, a ne te iz naftalina
2. za oba podesiti da imate 5.1 zvucnike (nv mixer ima wizard, za live rucno)\
3. da bi se culi zadnji zvucnici, po defaultu, mora da bude neki 5.1 fajl... znaci divx sa stereo mp3 zvukom se nece cuti na zadnjim zvucnicima, osim ako eksplicitno ne zadate da se cuje, upotrebom ac3 filtera npr ili na neki slican nacin...

nema nista nekako |>

danijel00 je napisao(la):
1. za nforce isntalirati nove drajvere, tj verziju 5.1, a ne te iz naftalina
2. za oba podesiti da imate 5.1 zvucnike (nv mixer ima wizard, za live rucno)\
3. da bi se culi zadnji zvucnici, po defaultu, mora da bude neki 5.1 fajl... znaci divx sa stereo mp3 zvukom se nece cuti na zadnjim zvucnicima, osim ako eksplicitno ne zadate da se cuje, upotrebom ac3 filtera npr ili na neki slican nacin...

nema nista nekako |>

Nisam bas toliki lamer... :-devil-: Radilo je ranije sve OK.. Problem je sto kada idem na "test tone" ne cuju se zvuk iz zadnjih zvucnika vec neki tup zvuk "rear left" i "rear right" i na kraju "brujanje" woofera... Probacu sa novim driverima ali ne razumem zasto je sve ok radilo sa starim bez SP-a dok sa njim ne!!

bukzz je napisao(la):
ma moras da isprobas druge drajvere a i kodeks
kodeks samuraja? :banana: :eyebrows: :p

Uf ja sam stavio drajvere 5.1,sa sp2.,i uopste ne pusta zadnja dva zvucnika,tj.cuje se priguseno kao i kod tebe swiper,namestio sam 5.1 i u drajverima za live i u control panelu,ali nista,razbicu ove zvucnike......!!!!!

Sto znaci da SP2 nesto izgleda zeza... Toliko ljudi ima problem a nije postavljena nijedna tema u vezi toga :mad: Ako neko zna resenje neka javi

Ajde ljudi,nije valjda da niko ne zna u cemu je problem???

Znao sam !!! Instalirao sam nove 5.10 drivere i opet ista stvar.. Ne cuju se zadnja dva zvucnika tj nikako ne mogu da ih nateram da prorade u "Speaker Wizard"... Nemoguce da su napravili toliki propust da sa SP ne rade... Mora da ima neka fora..

Samo i ja da se javim sa istim problemom: 8RDA+ , SB Live 5.1 + Al 251 i necuje se zvuk iz zvucnika dok se ponekda pri slusanju muzike iz WinAmpa 5 cuje ?

Nazad
Vrh Dno