Šta je novo?

SP2 + Gmail kako

KIBLA`s

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2003
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
i9 13900KF & NZXT kraken 360
Matična ploča
Asus Tuf Gaming Z690-Plus
RAM
2 x 32 GB Kingstone Fury DDR5
GPU
Asus Astral 5080 OC Gaming
Storage
2x1TB Kingston SFYRS/1000 + 2x1TB Patriot SSD
Zvuk
Creative Sound Blaster X3
PSU
Seasonic prime GX-1300
Kućište
Fractal Focus 2
Monitor
ROG SWIFT PG278QR 165Hz, G-SYNC
Miš & tastatura
DeathAdder v3 & Logitech Ultrax Premium
Laptop
Lenovo X1
Mobilni telefon
iPhone 16 pro + Samsung S24
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
znaci sad sam, tek sad, instalirao WinXP SP2 i ne radi mi Gmail
kod cimera koji ima SP1 sve radi najnormalnije serovana konekcija moj komp je server/ruter

probao iz firefox-a 1.0.7 i iz IE-a

predlog?

Pa...ne mogu baš da dam predlog, ali kod mene i recimo 3-4 čoveka iz mog okruženja koji imaju SP2, Gmail radi sasvim normalno...a stvarno nisam radio neka specijalna podešavanja i slične gluposti.

sad sam probao hotmail i yahoomail i sve je isto
nisam nista cackao instalacija default
nemam pojma sta se dasava
da nije neki od serisa???

Da nije Firewall? ZA, recimo, neće automatski da propusti gmail. Probaj da mu priđeš sa oborenim FW-om.
Sa SP2 ne bi smelo da ime veze.

Ja sam imao problema sa Gmail-om u pocetku!! Nije hteo da ga ucita. Posle ukucavanja user name-a i sifre pojavi se prazna strana u cijem gornjem levom uglu pise Loading... i posle nekoliko sekundi browser mi napise u donjem levom uglu Done kao da je ucita stranu a strana prazna. Problem sam resio tako sto sam u Kerio-u (firewall koji koristim iskljucio opciju Web filter) i sve je proradilo kako treba. Po mom misljenju i kod tebe je problem do Firewall-a. U krajnjem slucaju probaj da ga iskljucis na par sekundi kako bi proverio !!!

JA IMAM VEČNI PROBLEM SA GMAILOM! :crash:
Otprilike kao SpawnSCG, samo što ne radi isključivanje KerioPF. Takođe ne radi kako u Firefoxu, tako ni u IE.

Ja sam svoj problem rešio tako što sam naučio napamet mail.google.com/mail/?ui=html&zy=n (za html prikaz)

Izvinjavam se ako je ovako nešto već bilo ranije, ali mene frustrira već previše vremena. 😡

evo sad je proradio sam od sebe
sad sam uzeo drugi paket
pre sam bio iza proxy-a, ali i tad je radilo + kerioPF
evo od sad radi

Nazad
Vrh Dno