Šta je novo?

SP2, follow this...

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Neka mi neko objasni kako da Service Pack 2 ne ostavlja cache za kasniju deinstalaciju??

P.S. Ovo me jako nervira jer mi WIN dir posle svih cache-ova (office 2003 pro, sp2...) ima 2.1GB!!

Hvala!

Hoce mu neko odgovoriti, i mene zanima, dobro mi dosao 1 gigabajt koliko sigurno uzima taj Cache...

Ronnie Coleman je napisao(la):
Neka mi neko objasni kako da Service Pack 2 ne ostavlja cache za kasniju deinstalaciju??

P.S. Ovo me jako nervira jer mi WIN dir posle svih cache-ova (office 2003 pro, sp2...) ima 2.1GB!!

Hvala!

'leba ti, koliki ti je disk? Zar ti baš toliko problema pravi tih 500 MB viška na disku od npr. 40 GB. Ako imaš disk od 10 GB ili manje, pa zašto se onda mučiš sa XP-om?

supernova je napisao(la):
'leba ti, koliki ti je disk? Zar ti baš toliko problema pravi tih 500 MB viška na disku od npr. 40 GB. Ako imaš disk od 10 GB ili manje, pa zašto se onda mučiš sa XP-om?

Moze neko da ima HDD 200 GB pa da mu opet bude znacajno 500 MB, makar i da zna kako se to moze zaobici i da ne dozvoli da programi stavljaju sve i svasta na disk. A ti odgovor na pitanje neznas i to se lepo vidi po tvom postu.
Za mene su ovakvi komentari spam.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Tako sto ces ga integrisati u instalaciju Windowsa pa tako instalirati.

A da ga pokrenete sa parametrom -n ?
To radi sa manjim fixevima...

A da li neko moze da objasni sta to donosi taj SP2 pa se toliko ljudi primaju i instaliraju ga....(i time prave probleme):)
Meni sve radi OK sa SP1 instalacijom, i nikakav SP2 ne dolazi u obzir.

Nazad
Vrh Dno