Šta je novo?

sp 1 mi je usporio vezu ?

Keops

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Nakon instalacije sp1 za xp,moja veza na netu nije vise 48.8kbps vec konstantno izlazi da je 46.6kbps.Imam Lucentov modem,gygabyte 133a plocu via cs i naravno digitalnu telefonsku centralu.Ovde se radi o nekih 3% sporijoj vezi nista strasno ali nama je u ovoj zemlji ionako strasno spora veza tako da me ovo kopka,sta je u pitanju ?

Probaj da nabavis program xp-AntiSpy. On ti ponekad moze podesiti internet konekciju tako da ubije neki prcenat rezervisane mreze za podatke koje nikada neces slati ni primati.

Opcija je Dissable limiting bandwidth

link je http://www.xp-antispy.org/

Probaj sa tim.

Iance nisam siguran da li si mislio na sporiju vezu ili sporije konektovanje. Sporija veza se desava zbog opterecenja sajtova, servera i sl.

Losije konektovanje se desava zbog sumova u liniji, spajanja modema i sl.

Mislim da tvoj problem nije SP1 vec da se modem sam tako spaja. Pokusaj par puta i gledaj konekcije. Verovatno ce se jednom spojiti dobro.

Ukoliko ti je sp1 promenio drajvere za modem, ti vrati stare drajvere ili na netu nadji nove drajvere za tvoj modem pa ih instaliraj.

Hvala na pomoci ali nista od svega toga,ladno sam samo uklonio service pack 1 i vratila mi se stara veza 48.0kbps.Ko zna sta je u pitanju.Znaci ne pomaze ni taj antispy,ni novi drajveri smeta mu sp 1

pa uz sp 1 idu novi driveri sigurno moguce je da isntaliranjem SP 1 instaliras i nove drivere za tvoj modem pa ono kad ga skines verovatno skdias i drivere
sve je moguce :)

Tacno je da uz SP1 idu noviji LTModem drajveri. Ja sam imao slican problem sa usporenjem i cestim pucanjem veze. Vrati sa XP instalacionog diska (bez SP1) stari drajver, ili instaliraj noviji drajver za modem sa www.agere.com

Vrh Dno