Šta je novo?

South Park download sajt

Samo da vas podsetim da privatne poruke saljete preko PM-a ili mail-a, a ne preko foruma...

izgleda da sam ja napravio greshku FX- danas sam u klubu pregledao na brzaka Christmas in SP i izgleda da je stvarno u pitanju neki jednochasovni specijal koji nema veze sa regularnim epizodama.
Josh jednom se izvinjavam(D)

austin je napisao(la):
izgleda da sam ja napravio greshku FX- danas sam u klubu pregledao na brzaka Christmas in SP i izgleda da je stvarno u pitanju neki jednochasovni specijal koji nema veze sa regularnim epizodama.
Josh jednom se izvinjavam(D)

bio si u pravu. ono sto sam ja video (D-KEE) su ustvari epizode (3 cini mi se) od kojih jedna nije cak ni vezana za xmass.

nego sada D-KEE ima sav southpark, a uskoro i DamjanMX, pa ako zelite znate who's the boss :p

Prvo da se izvinim svima kojima sam obecao south park a jos ga nisu dobili i da ih zamolim da me opet svi kontaktiraju na [email protected] , cd-ovi su kod mene ali ove nedelje nisam bio u Beogradu pa nisam stigao nista da uradim po tom pitanju.....

Star Trek je napisao(la):
ako neko zeli imam sve serije southparka na 5 cd-ova (svaka sezona jedan cd)

fajlovi su u rm prosek 35mega.

posto nemam bas vremena, presnimio bi nekom i onda bi taj neko presnimavao drugima....ako ima vise zainteresovanih tojest.

pa kako da presnimavas 5tu sezonu kada ona jos nije zavrsena?

Vrh Dno