Šta je novo?

SoundBlaster X-Fi Surround 5.1 SB1090

RingeRaja

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
18.03.2005
Poena
1,185
Poslednja izmena:
Tih 60$ bice kod nas i vise u evrima, ali na netu hvale doticnu karticu kao extra resenje za laptopove. Pogledaj da li ih ima u Srbiji, ako si negde u inostranstvu zaboravi da sam ista rekao, hehe.

po onome što (ne)piše na sajtu čini mi se da nema ni x od x-fi (nešto kao x-fi audio u usb varijanti), nigde ne piše koji eax podržava, a nema ni dolby digital dekoder (već to radi preko PowerDVD programa), što bi se reklo koliko para - toliko muzike, ali od integrisane će sigurno bolje zvučati...

po onome što (ne)piše na sajtu čini mi se da nema ni x od x-fi (nešto kao x-fi audio u usb varijanti), nigde ne piše koji eax podržava, a nema ni dolby digital dekoder (već to radi preko PowerDVD programa), što bi se reklo koliko para - toliko muzike, ali od integrisane će sigurno bolje zvučati...
Pa za 60$ i ne može da ima sve što ima "punokrvni" X-Fi Music.

ma znam da ne moze za te pare ali me užasno nerviraju što sad na sve kače oznaku x-fi, softwerski omoguće kristalajzer (koji može da radi i sa audigy LS kartom) i kao to je to, a još više me nervira što nema ni dolby decoder...

ma znam da ne moze za te pare ali me užasno nerviraju što sad na sve kače oznaku x-fi, softwerski omoguće kristalajzer (koji može da radi i sa audigy LS kartom) i kao to je to, a još više me nervira što nema ni dolby decoder...
Ali složićeš se da je za 60$ ovo sasvim dobra xterna zvučna:)
Trebala bi da ima solidan zvuk + lep dijapazon ulaza/izlaza - mislim da će biti best buy za laptopove

Ali složićeš se da je za 60$ ovo sasvim dobra xterna zvučna:)
Trebala bi da ima solidan zvuk + lep dijapazon ulaza/izlaza - mislim da će biti best buy za laptopove

naravno, pogotovo kad uporediš cene sa ostalim njihovim externim rešenjima...

kod nas to kosta i vise, oko 80eura. na stranicam od creativa sam vidio da za europu se prodaje u izvedbi sa daljinskim.

imao sam svojevremeno uz laptop audigy 2 zs .... najbolja zvucna koju sam ikada imao(koristio sam je u kombinaciji sa klipsch zvucnicima)...bila je 100$ tada,a vidim da je kod nas pala cena na 50€....ja ne bih trazio dalje ako ove karte i dalje ima u prodaji....

X-FI Surround 5.1

...od pre neki dan posedujem istu, kupio u Beogradu za 75e. U isto vreme u PC-u imam X-XI MUSIC i mogu reci da je USB varijanta veoma ravnopravna sa ovom u PC-u sto se samog slusanja muzike, gledanja filmova i ostalog tice. Glavni problem je naravno zauzece resursa, Creative je delklarisao minimum Core2Duo na 2G !!! sto bas i nije cesto kod laptopova. E, sad probao sem je na Toshibi sa pravim C2D na 2.23 i nema nikakvih problema ide kao podmazano, na drugoj Toshibi koja ima Centrino Duo na 1.73 je bilo nekih izoblicenja zvuka, ali posle update-a na novi softver stvar se normalizovala.
Inace kartica stize u full pakovanju sve sa daljinskim, moze da radi i bez dodatnog siftvera (plug and play) i jako je lepo dizajnirana. U svakom slucaju zvuk je izvrstan u saradnji sa Logitech Z-5500 zvucnicima preko coax-a.

Nazad
Vrh Dno