Šta je novo?

Kućna multimedija Soundbar do 30k za Sony tv

• Začetnik teme Začetnik teme s16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

s16

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2008
Poena
425
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9800X3D
Matična ploča
Gigabyte B650I AX
RAM
Kingstone 2x32gb 6400 FURY
GPU
Asus RTX4080 Super ProArt
Storage
4tb Samsung 990 Pro
Zvuk
Logi G Pro X2 Lightspeed
PSU
CM 850w SFF
Kućište
CM nCore 100 Max
Monitor
Alienware aw2723df
Miš & tastatura
Asus Azoth X & Logitech G502X Lightspeed
Laptop
Asus S14 Zenbook
Tablet
Apple iPad Air M2 Wi-Fi 128GB - Space Gray
Mobilni telefon
Xiaomi 17 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima,

Treba mi soundbar za Sony xe80, da podržava arc tj da se zvuk kontroliše preko tv je obavezno. I voleo bih da uzmem kod nas preko računa firme, tako da kp otpada sem ako nije razlika veća od 20%.

Ono što meni deluje najbolje za te pare (25.000) je sony hts350. Na netu čitam da je yamaha 207 u tom cenovnom rangu ali je bolja s tim što kod nas ta yamaha je više od duplo skuplja.

Ako imate neki predlog koji sam prevideo, biću zahvalan.

Imam XE85 u kombinaciji sa Samsung HW-T650 i nisam zadovoljan kako radi kontrola zvučnika preko TV-a, gotovo uvjek ima nekog delay-a. Mislim, radi posao ali ipak koristim daljinski od soundbara za pojačavanje.

Da, njega sam isto gledao, al posto isto nema Atmos, ostao sam u glavi na hts350.

Tebi je TV ovdje ograničavajući faktor za Atmos, nemaš earc, kroz arc ćeš dobiti neki kompresovani Atmos i koliko sam čuo velika je razlika.

To mi je ok, više sam mislio da ni t650 nema pa nije toliki skok i kad jednog dana uzmem veći, ovaj htedoh reći noviji tv. Mada iskreno ne planiram u skorije vreme.

Nazad
Vrh Dno