Šta je novo?

Sound kartica i zvucnici za kancelariju

bcracker

Slavan
Učlanjen(a)
04.10.2004
Poena
301
Nas sestoro kolega iz redakcije hocemo da kupimo neku zvucnu kartu i par zvucnika da slusamo muziku na poslu, ali da smo budzetski ograniceni (do 2.500 dinara za sve).
Razmisljali smo i o nekim eksternim karticama da nas nas kvazi IT strucnjak ne bi smarao sto smo otvarali komp, ali ne znam da li su te kartice skuplje.
Dajte predloge sta biste vi uzeli u ovom cenovnom opsegu.

Inace kompovi su nam prastari P2, ako je to bitno za instalaciju.

Uzmite neku C-Mediu za 500 dindzi, a za ostalo gledajte sta cete...

Koji je komp, mozda vec ima integrisanu zvucnu (pogledajte sa zadnje strane kompa da li ima mini-jack konektora - onih kao za slusalice) koja ce vam skroz OK raditi za to za sta vam treba. Jako jeftini zvucnici, a i dalje OK za tu svrhu su NEO 2.1, oko 2000din su.

Proverio sam, nemamo integrisanu zvucnu, a ovi iz redakcije su dosli na ideju da bi nam dosadilo da stalno slusamo istu muziku (bez obzira na broj pesama kojima raspolazemo), vec da bismo mogli da nabavimo neku karticu koja podrzava i slusanje radija.
Sad, ja sam nasao u ADACOM-u Ekstreme radio FM card za 17.5 eura, pa ako znate kako radi recite, ili mi predlozite neku drugu.
Ovo u sustini i jeste bolja varijanta , posto bismo mogli i radio i nasu muziku da slusamo, a ne moramo da odvojimo mnogo kesa za to.
Za sada nigde nisam nasao NEO 2.1, ali jesam MSI ML-T208, Subwoofer speaker 2.1, 1200W, subwoofer 5w, sat 2 x 2W za 11 evra - sta mislite o njima.

Nazad
Vrh Dno