Vidi to pojacavanje 30-40% pa i 60-80% il koliko je vec potrebno korisniku, zavisi mnogo i od toga kako je Masterovan Zvuk u Igri ili Muzici il Filmovima, u slucaju muzike zavisi i do Fajla i same verzije mastera dakle nije univerzalan nivo uopste to sto odvrnes toliko na potenciometru ili skali i slicno.
Problem po meni tebi lezi u cinjenici sto ti ne lezi Tjuning Dt990 i ma koliko amplifikacije da im das, ako nisu tvoj tip zvuka , nista nece Pomoci mada mozda gresim mozda ih ti gotivis zapravo, nego ti u subjektivnom testiranju deluju under powered.
Ja sam dugo godina koristio Dt880 koje obozavam inace, i njih sam Pogonio Na Zen Dac V2 doduse 32 ohm verziju ali ona je maltene podjednako slabe osetljivosti i tezine za Drive kao i 250 ohm verzija samo je 600 ohm teza primetno od Oba modela, nije preterana razlika izmedju prve dve verzije. Ja koji relativno glasnije slusam nisam u muzici i igrama terao preko 70-80% nikad maltene a najvise vremena izmedju 45-60% . Zato sto su mi imale pun Dynamic Range i sve sto sam hteo da cujem je bilo tu.
Te sluske itekako mogu da iskoriste Snagu koju im das. Skaluju *** to je stariji tip tehnologije u odnosu na neke Modernije Studio sluske. Ali to ima i svojih prednosti .