Šta je novo?

Sound Blaster Live 5.1 pomoć

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Pošto sam danas nabacio CM690 kućište na kom imam priključke za mikrofon i slušalice interesuje me kako da spojim kabl sa Live-om 5.1??
Ovo pitam pošto mi je dosta bitno da imam sluške, a nigde na netu nemogu da nađem manual na kom mi piše gde šta da utaknem.
Našao sam nešto, ali tu mi piše da je to samo za neki Live! Drive ili Optical Digital I/O Card, a ja bih....

Poslednja izmena:
Jel ima neko ideju??
Uspeo sam da nađem nešto što mislim da mi može pomoći (ali još nisam probao), tako da ako neko ima konkretno šta mi treba nek se javi što pre.

Prilozi

• FrontPanel.jpg
    FrontPanel.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 169
Pa jedino da kupis dodatak za Live koji se kaci napred na 5,25 slot na kucistu ali znam da ga je tesko naci na trzistu a i cena mu je paprena.

Ja sam taj prikljucak na kucistu uspeo da povezem jedino za maticnu plocu pa mogu da koristim uz integrisanu karticu, ali na SB Live! 5.1 nema takvog konektora. Ima nekih, ali ja ne znam za cega oni sluze :). Ajd javi sta si to nasao jer bih i ja voleo da mogu da koristim prikljucak na kucistu za sluske, ali na 5.1 :).

ne moze da se prikaci na sb, provereno |[
Dok sam imao sb u masini, on mi je terao zvucnike, a integrusa prednji izlazi/ulaz..

E ***. Pa da, tako isto sam i ja namestio.

Nazad
Vrh Dno