nesharm je napisao(la):Mnogo bolja od te integrisane karte, ali isplativost kad koristis 321 zvucnike je stvarno diskutabilna. Da imas neke bolje, definitivno vredi uzeti, ovako, moja preporuka da preskocis...
nesharm je napisao(la):@djsp : Definitivno!
@deka : Gledaj ovako, zauzetost procesora tokom slusanja muzike preko integruse i Audigyja je stvarno zanemarljiva, pogotovo sa sadasnjim brzinama procesora. Za zvucnike, pa greska, stavi zvucnike od 10 evra, ako primetis razliku, onda si bolji strucnjak od Notaxa npr. Stoji da cena pada, ali koji ce mu djavo karta ako nece primetiti razliku?!
nesharm je napisao(la):@djsp : Definitivno!
Ma oseca se......samo je pitanje da li to vredi 40€. Mislim da bi bio tu dobar i Live! sa nekim finim drajverima po duplo nizoj ceni.OptiPlex je napisao(la):Sta, sad ispada da su 321 krsh zvucnici na kojima se ne oseca razlika ? :smash:
Rasa je napisao(la):Ma oseca se......samo je pitanje da li to vredi 40€. Mislim da bi bio tu dobar i Live! sa nekim finim drajverima po duplo nizoj ceni.
Rasa je napisao(la):Ima Live-a za 20, novog. A sad to sto rekoh duplo.......da ne sitnicarimo za evro-dva.
delimir je napisao(la):Na osnovu cega si Neso, molim te, zakljucio i preporucio coveku za 5.1 Cambrigde da mu treba bas Audigy2 ZS???
Audigy1 -> 5.1 maximum
Audigy2 -> 6.1
Audigy2 ZS -> 7.1 (a covek ima 5.1)
Dobijes uz A2 ZS TombRaider2, a uz Audigy2 kesicu?![]()
Inace, sve ostalo, sto se tice softvera, je ISTO. Tu je kod obe karte EAX 4.0, MediaSource itd...
Ja imam Audigy2 najopustenije i koristim softver od ZS-a, a i sve ostalo je identicno (osim podrske za 7.1 - imam 6.1 max /mada, koristim stereo/)
Te price da je SNR sada poboljsan tj. izjednacen na svim zvucnicima kod ZS-a nisam proverio jer nemam 5k eura za 7.1 zvucni sistem koji vredi necemu
Znaci za 5.1 je optimum Audigy1/Audigy2...
ZS je samo dodatno proseravanje na jos jednom centralnom zvucniku![]()
nesharm je napisao(la):Nisam video da je ZS, za ovo mu je dovoljan i Audigy1. Cemu ovoliki post bre?![]()
deka je napisao(la):cime je po meni najisplatljivija komponenta svih vremena.
Devil 2000 je napisao(la):audigy 2 zs -obican a ne platinum interni sa 7.1 podrskom koji je oko 130e
audigy 2 nx - externa USB 2 varijanta obicnog audigy 2 koji ima 7.1 i kosta oko 130e
Pozdrav
Devil 2000
Devil 2000 je napisao(la):Posto sam postavio ovo pitanje u drugoj poruci i nisam dobio odgovor a veoma je slicno ovoj tematici postavicu ga ponovo ovde,a voleo bih i neki strucniji odgovor od Notaxa.
Za Milana : Odakle si voleo bih da ih poslusam posto prodavac nece da otpakuje kutije a ima dva komada. Pozdrav Devil 2000[/QUOTE je napisao(la):Centar Beograda
milanlj je napisao(la):Audigy 2 ZS kosta oko 95e, a ne 130...
Zorro je napisao(la):Gde? Full pack?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari