Šta je novo?

Soul Calibur 4

Iako ce ovo da zvuci kao sonybotovski post moram da kazem da je igra bila ekskluziva kao sto je bio sc3 , igra bi definitivno imala vise contenta (ili da je Xbox poceo da cita prokleti Blue ray a ne raspali HDDVD) posto je igra toliko uproscena i osakacena sadrzajem da su cak i rezolucije ponizavajuce (720p i 480p ZA BOGA MILOGA )
Kao sto je Odisej rekao takodje komplikacije vrste detekcije udaraca su ponizavajuce
nezaintresovanost Namco-a za ovom igrom se izrazava takodje i u tome sto je prvi patch izasao odmah posle release-a i sluzio je da omoguci koriscenje headseta (koji nije bio omogucen od pocetka igre???) a ovaj drugi patch koji je izasao ove nedelje omogucio je da ljudi mogu ponovo da se konektuju posle famoznog disconnect errora koji se vrlo cesto desava u online igrama

@MadMuzzy
koji net imas i koji modem (i kog providera) posto ja i ortak koji smo na jednom provideru imamo ocajne probleme sa lagom iako imamo najbrzi moguci net

Prevareno, od strane koga? Kakve veze imaju Sony i PS3 sa time što je razvojni tim nešto sk*njao? Kanališimo bes pravilno - prema developerima :)

Ma prevareno od strane razvojnog tima SC4 naravno. Ja jesam kupio PS3 za SC4, ali nije PS izneverio moja licna iscekivanja nego sama igra. I da.. upravo kanalisem bes prema developerima.

@kimi
Ma znam.. Nove serije XB360 (one koje nemaju bugove sa pregrevanjem) ne mogu da se "hackuju" da primaju pirate, pa mi dodje isto kupovao igru za ps3 ili XB.
A PS3 iako je skuplji je ipak PS3. Sem toga mi kontroler za XB toliko ne odgovara da mi vise ide na genitalije (stvar licnog osecaja, XB360 je odlicna konzola ali meni ne lezi).

Ni meni nelezi xbox360 ali mom drugu lezi :) hocu reci riknuo mu je skroz a bash je hteo da igra sc4

Neka ga rama uputi na tutorijal kako da ga popravi očas posla, a ako ne uspe neka plati 10 evra.

nije upućeno sa zlobom prema tvom drugaru niti to kažem kao ruganje što mu je xb360 riknuo...***...

Pa, koja je presuda, jel igra bolja od Virtua Fightera 5?

Ma daj, SC serijal ne moze uopste da se poredi sa VF :).

Nemoze da se poredi jer je vf klasicna tabacina bez oruzija a sc4 klasicno sr...... sa oruzijem nema vise dobrih tabacina i mortal je sr...... kad sam video da sub-zero krlja supermena ma daj:) to je smesno bilo bi zanimljivije da su uradili nesto kao sf vs mk a oni napravili limunadu.

Vrh Dno