CageMaster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.12.2007
- Poena
- 301
Molim vas za pomoc...trebalo bi da kupim za par dana makinu do 500 evrica bez monitora. Naime, treba mi masina za gaming, sa opcijom za dalje nadogradjivanje. Znaci, do godinu dana da se zameni procesor ako izadje bolji ili jaci, ploca, grafika i tako to...sto se tice monitora, on ne ulazi u konfiguraciju.
Znam da je sve ovo "varijacija na temu" ali bih voleo da ga sad uzmem i da me ne boli glava razmisljajuci da li ce da mi zvekece kuler na grafickoj ili ce da mi crkne napajanje. Favorizujem Intel naspram AMD-a i cuo sam da je Intel sa svojim C2Duo procesorima ispred AMD-a tako da vas molim za neke konfiguracije na bazi intela. Naravno, prihvatam i sugestije sa AMD-om...
UNAPRED HVALA!!!
Znam da je sve ovo "varijacija na temu" ali bih voleo da ga sad uzmem i da me ne boli glava razmisljajuci da li ce da mi zvekece kuler na grafickoj ili ce da mi crkne napajanje. Favorizujem Intel naspram AMD-a i cuo sam da je Intel sa svojim C2Duo procesorima ispred AMD-a tako da vas molim za neke konfiguracije na bazi intela. Naravno, prihvatam i sugestije sa AMD-om...
UNAPRED HVALA!!!