Ja sam Zylo kupio cim se pojavio kod nas, pre nekih mesec i po dana. Iznenadio sam se sto nema USB kabl, ali imam K800 tako da mi to uopste nije predstavljalo problem. Uostalom, ima microSD, pa ionako je tako lakse prekopirati muziku, klipove, itd. Inace, telefon je odlican, stvarno vrhunski proizvod i u svakom trenutku bih ga uzeo pre X2. U svakom slucaju, odsustvo kabla ne bih smatrao kao manu. Ionako to spada u dodatnu opremu.
@Nemanja: Kod nas nema pakovanje sa USB kablom, to je ukljuceno samo u pakovanju nekih mreza. Verovatno Vodafone i te jace. A slazem se, neka kupi za 300din kabl ako mu vec treba.
A ova izjava...
Što se mene tiče, uprkos pretežno pozitivnim ličnim iskustvima sa SE, ne planiram da u budućnosti kupim neki njihov proizvod. SE
.
Epic fail.
ili ti, takodje ne ide kabl za povezivanje sa racunarom. U prevodu, svi su poceli da se stekaju:trust:
Tako je. To je iz razloga sto su poceli da prate odredjene ekoloske standarde. Pre par meseci su proizvodjaci mobilnih telefona sklopili interni dogovor gde ce postojati samo jedan standard za sinhro-kabl, punjac, tako da ce moci da se koriste od prethodnog telefona, bez potrebe da se kupuje novi i tako stvara bespotreban elektronski otpad. Ovo je samo jedan korak ka tome.
***e, pa walkman! kako je zamišljeno da prebaciš pesme na njega, ako ništa drugo?
Ovo je jako nebulozna izjava koja je prihvacena iz review-a GSM Arene, sa kojom se uopste ne slazem. Sta, to sto je Walkman PODRAZUMEVA da MORA da ima USB kabl?
Kako da prebacis muziku? Citac memorijskih kartica? Ultra-brzi bluetooth koji telefon ima? Da, da. To nisi naveo. Telefon salje/prima podatke brzinom od 200KB/s!!! Ja sam se bas prijatno iznenadio time.
Svako normalan će da se složi da je ovo samo negativan potez za SE. Ja ne kupujem više njihove uredjaje. Pametan čovek se uči na tudjim greškama.
Nije negativan potez za SE. Objasnio sam razlog gore. Ne moras da kupujes kada ne zelis. Niko te i ne tera. Samo sto ti svi ovde govore da je bezveze ciniti tako radikalan potez zbog ovakve sitnice, pogotovu sto je telefon FENOMENALAN za taj novac.