Šta je novo?

SonyEricsson Z600, ekskluzivno na benchu...

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Eto ovaj "malisa" je stigao i u moje ruke, kasno sinoc. Prvi utisci su klasicno dobri, telefon je kompaktan i cvrst, dobro je odradjen finis u kvalitetnoj plastici. Cak je i preklop nekako cvrst u poredjenju sa Motorolom V60. Ceo sw je preuzet sa t610 i malo doradjen, i jednostavno mi se cini da je i malo brzi. Revizija u mom telefonu je 2E. Ekran je TFD i primetno jasniji nego na t610. Specifikacije ste mogli da vidite na SE sajtu, tako da ih ovde necu pominjati. Inace dolazi sa 2 maske tj. 4, dve prednje i dve zadnje. U pitanju su tamno teget svetlucava i srebrna sa nekom sarom.

Ako imate pitanja, samo izvolite.

Pozdrav! cheers

daj uzmi uslikaj telefon malo i napravi neki kraci opis,ako moze naravno

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
daj uzmi uslikaj telefon malo i napravi neki kraci opis,ako moze naravno

I ja bih te molio isto, naravno ako si u mogućnosti. Išao sam po raznim SE sajtovima ali nikako ne mogu da sagledam kako telefon stvarno izgleda. Svuda je slika zatvoren ili nešto poluotvoren, nigde skroz otvoren.

Drago mi je da ima interesenta. Trentno sam na poslu i poprilicno zauzet, ali ako mi postavite neko odredjeno pitanje, potrudicu se da odgovorim. Inace ne znam da li ste videli ovaj site, ali na njemu ima odlicnih slika i opisa.

http://www.clubsonyericsson.com/en/products_z600.shtml

Pozdrav!

Slikacemo se veceras, pa sutra dobijate slike...

Koliko mu realno izdrzi baterija? Verujem da ga sada maltretiras maximalno, ali uracunacemo i to :)

Deluje mi preterano sjajno sa ovim maskama u boji. Kao da je sa kineske pijace.

Bas sam ga jcue gledao, jer bi trebalo da menjam telefon, a volim sve sto pocinje sa Sony, a knap mi se uklapa u cenu....
Samo me brine baterija :(

Ja sam josh ranije chitao review-ove, i ljudi kazu da je solidno dobar... jedino shto sam ja primetio na slikama (a mozda mi se i chini) je da je telefon nekako previshe debeljushkast ? ne? :)

inache, jel zna neko da li se kod nas pojavio t630? i koja mu je cena?

Sto se baterije tice, evo uz maksimalno maltretiranje (BT,GPRS, VRally 2, itd), sad je na pola.

bedak sto je o63 kartica.
btw wvo ja upravo skinuo za t310 v-relly 2 ne da jezakon covece.

drjackyll je napisao(la):
Sto se baterije tice, evo uz maksimalno maltretiranje (BT,GPRS, VRally 2, itd), sad je na pola.

Ovo je posle 24h? Samo da ne bude kao Z5...traje, tarje i poslednja crtica se istopi za nekoliko minuta razgovora :(

Pisi sve sto primetis, uglavnom me interesuje ono sto ne valja, jer ocekujem da je zmaj ;)

Drago mi je da ima interesenta. Trentno sam na poslu i poprilicno zauzet, ali ako mi postavite neko odredjeno pitanje, potrudicu se da odgovorim. Inace ne znam da li ste videli ovaj site, ali na njemu ima odlicnih slika i opisa.

http://www.clubsonyericsson.com/en/products_z600.shtml

Pozdrav!

Slikacemo se veceras, pa sutra dobijate slike...

Pre svega hvla na slikama.

Generalno ne volim telefone na preklop, međutim, gledajući tvoje, i slike sa sajta moram priznati da mi se ovaj telefon zaista dopada. Nego drjackill, kol'ko para ovo zadovoljstvo košta?

Imam samo dva pitanja, koliko ima memorije na njemu u MB i koja je max. rezolucija te kamerice? Memorijsku karticu pretpostavljam da nema posto nije nigde navedeno u karakteristikama.

c3 je napisao(la):
bedak sto je o63 kartica.
btw wvo ja upravo skinuo za t310 v-relly 2 ne da jezakon covece.

Odakle si skinuo? To bi verovatno radilo i na T610...

Baterija je radila tacno 48 sati bez gasenja uz max maltretiranje. U prevodu, moje normalno koriscenje. :) Kolicina memorije je nazalost identicna onoj na t610, a i kamerica. Doduse niko ne ocekuje da bude ista kao full size digital camera. Ipak cini mi se da je slika za nijansu jasnije (manje noise-a).

Sto se tice cene, ovaj telefon kao i svi drugi, je dosao u moje ruke besplatno direktno iz Svedske. Znaci Ivo, nemam pojma posto je.

Sjajan telefon, nema sta... Samo da mu cena jos bude u rangu sa T610 ;)

Pa koliko vidim na mobilnisvet.com cena mu je od 490 do 580 eura...

A niko nije primetio moj akvarijum i kucne ljubimce... :(

ne ozbiljno ako ti treba maca i 3 papagaja besplatno javi mi se :))).Inace telefon je sasvim obican :)

fantasticna tastatura...

Ovako na slici tastatura veoma podseca na one buvljacke telefone tipa FIRST i slicne.

eto vidite kako moze i lepo da se razgovara o mobilnima i malo zeza
a ne kao oni na topicu o nokiji''''''fegs

A niko nije primetio moj akvarijum i kucne ljubimce... :(

Primetili smo, jedva. Samo da much to learn you still have da slikas tim A70 :)

byMaX je napisao(la):
...

Primetili smo, jedva. Samo da much to learn you still have da slikas tim A70 :)

Ma znam, ali nemam vremena da se ozbiljnije pozabavim time. Usput jel ima negde neki dobar tutorial?

Vrh Dno