Šta je novo?

SonyEricsson Z600, ekskluzivno na benchu...

Fon izgleda sjajno a super ti je i akvarium ( japanka, neonke, platike ) samo jel ti bilje veshtachko ili pravo?

Buca je napisao(la):
Fon izgleda sjajno a super ti je i akvarium ( japanka, neonke, platike ) samo jel ti bilje veshtachko ili pravo?

Nazalost vestasko, ali dobro izgleda. pokusavao sam sa pravim, ali nekako prlja vodu, a i ribe obozavaju da ga grickaju. Priroda, sta ces. Inace bilje je TetraPlant, kupljeno u Madjarskoj. Kod nas ga je tesko naci... :?

e pazarila je moja sestra danas z600,i moram da priznam da je fontele bas super,iako sam ja ljubitelj nokie
istom prilikom isprobao sam danas p900 koji je odlichan ali preskup,i 6600 koji iako ima dobar softver,ima odvratan oblik i ciglast je telefon..definitivan promasaj nokije

Ej gorstak, ako nije tajna koliko je platila tvoja sestra isti?

480 jevreja..

prilicno apstraktna prezentacija na: http://www.sonyericsson.com/z600/

Vidim da je cena pala na 380 jura....pa razmisljam o njemu...
Da te pitam, je li ima Picture Identification..tj.da izbaci sliku kad te zove neko kome si je dodelio ranije...i zanima me koliko moze da stane takvih ljudi sa slikama...
kako ti se cini u ruci, meni se cini da je malo predebeo..kakva mu je sirina...imam velike ruke, ali mi je recimo T720 mnogo sirok, kao da ce da mi ispadne svaki trenutak....

:wave;

nije predebeo,po meni je taman oblik,za picture identification chini mi se da nema

steta za Picture identification...inace je sve ostalo ok...tesko cu ja naci telefon koji trazim...ostalo je na tome da cekam Motororlu V600...ima sve sto mi treba ( mada ne sve, fali blic za kameru)

- Ringtones and photos can be assigned to phonebook entries

Evo pogledajte na www.gsmarena.com

Znaci ima i to ...! cheers

Vrh Dno