Šta je novo?

SonyEricsson T300 i Smisao ovog telefona...

Anti Patriota je napisao(la):
pokusao si da budes sarkastican ali u sustini si realno reko ... naravno da jeste vrlo bitno kako zvoni telefon i da nisu bitni dugmici ...

Haha :)
Da, a poruke cu da kucam na notebook-u i IR saljem na T300?
Ne, ali ne zato sto ne zelim, vec zato sto T300 ni to ne podrzava.
Inace, meni telefon zvoni klasicnim Ericsson Mixed tonom, onaj najgori.
Jednostavno je najprodorniji i nema sanse da ga ne cujem.

Pozdrav!

Sto se tice polifonih melodija, meni su one odvratne, pocev od onih koje sam cuo na sony-ju J70 , preko onih na T100.....generalno ne volim da mi telefon svira , vise volim klasicna zvona(kakva ima motorola ili ericsson(high, mix).

laku noc :D

ma ljudi nemate pojma :) ... ja kad sam cuo prvi put polifone melodije odusevio sam se - osecao sam se kao kad sam presao sa beepera+speakera na 286 na neki ultra mega soundblaster pro 8-bita+dolbysurround ...

Anti Patriota je napisao(la):
ma ljudi nemate pojma :) ... ja kad sam cuo prvi put polifone melodije odusevio sam se - osecao sam se kao kad sam presao sa beepera+speakera na 286 na neki ultra mega soundblaster pro 8-bita+dolbysurround ...

Daj bre al ne mozesh da me ubedish da ti je polifono zvono bitnije od npr. Organisera ?? Choveche svaki telefon ime bar neku cool melodiju...Al bre malo ih ima organisere...I ne mogu da verujem da ti ni funkcije ni gugmici nisu bitni a da su ti polifone melodije najbitnije...Shto kaze Sasa shta ce ti melodije ako ti baterija traje 1 dan , ako nemash signal na "nekom" mestu , shto je spor software a o gugmicima da ne pricham ()posebno ako pishesh dosta poruka)...Pa onda ti telefon gubi smisao telefona a onda mi vishe lichi na one dechije igrachke (mobilne telefone) koje kad stisnesh , pochnu da sviraju :D
Ja kad kupujem fon ja npr. kupujem fon a ne pitaj boga shta...Meni je stvarno mnogo bitna ergonomija , brzina software-a i organiser...Koji je kod mene odlichan :D...
Na Nokiji se poruke "najlaksh-najbrze" kucaju shto mi je takodje bitno...a i dugmici su extra...Sve mi odgovara...Ali josh uvek ne razumem da ti je bitnije da imash polifone melodije od svega ovoga !!! ???

Ej ljudi sve cu da vas pokokam !!! :rocket: Pa t300- nema boljeg fona od toga! Imam ga skoro mesec dana i josh mu nisam provalio sve karakteristike! Fon na netu i slikama izgleda fuj, al je u stvarnosti daleko lepshi!!! Nikad nisam bio ovako zadovoljan fonom, ovaj je najjaci (a imao sam ih toliko da ne bi mogao da ih prebrojim ni na prstima ruku i nogu) !!!:p

grunger je napisao(la):
Ej ljudi sve cu da vas pokokam !!! :rocket: Pa t300- nema boljeg fona od toga! Imam ga skoro mesec dana i josh mu nisam provalio sve karakteristike! Fon na netu i slikama izgleda fuj, al je u stvarnosti daleko lepshi!!! Nikad nisam bio ovako zadovoljan fonom, ovaj je najjaci (a imao sam ih toliko da ne bi mogao da ih prebrojim ni na prstima ruku i nogu) !!!:p

bravo care reci smorovima ... nego jel si ga uporedio sa t68(i) i jel bolji od njih ... kazu neki da jeste

Josh nisam, chim budem uporedio, javicu!! Ali je kamera (mca 25) DALEKO bolja od one shto ide uz t68i, to je definitivno!

grunger je napisao(la):

Prijatelju, posle izjave tipa:
"Imam ga skoro mesec dana i josh mu nisam provalio sve karakteristike! ", definitivno se vidi da nemas bas mnogo kompetencije za ocenu telefona.

Svakome ko se iole razume u mobilne, dovoljno je sat vremena da provali sve mogucnosti telefona, osim ako to nije neki komunikator.... (za koje je dosta 2-3 sata)

Mica je napisao(la):
Prijatelju, posle izjave tipa:
"Imam ga skoro mesec dana i josh mu nisam provalio sve karakteristike! ", definitivno se vidi da nemas bas mnogo kompetencije za ocenu telefona.

Svakome ko se iole razume u mobilne, dovoljno je sat vremena da provali sve mogucnosti telefona, osim ako to nije neki komunikator.... (za koje je dosta 2-3 sata)
dobro de mico - covek je mislio figurativno kao da nije provalio sve nije mislio bukvalno

:beat: hmmm... da! Ne u tom fazonu, hteo sam da kazem da telefon ne prestaje da me iznenadjuje! (hvala, Anti Pariota) Povezem ga preko infrared porta sa kompom, skidam sve i svashta... ludnica!!! A ti mico, kakvo je tvoje mishljenje o fonu ???

Nazad
Vrh Dno