Šta je novo?

Sony Xperia Z3

rutovana verzija Marshmallow-a sa recovery-jem od dobro nam poznatog delvelopera Wolfbreak-a pojavio se danas na XDA pa ko voli nek' izvoli...........

Kod:
http://forum.xda-developers.com/z3/development/d6603-23-1-1-28-t3102271

Jel ima neka lista gde piše šta se sme brisati od bloata ili neki debloater?

Baterija baš pravi razliku u odnosu na Z1 što po kapacitetu ne bih očekivao ali je ekran izgleda štedljiviji i to baš dosta, a primeti se da je Z3 i brži.
Isto korišćenje kao Z1 i 4 sata više SoT i dan duže. Rom je SLiM 5.0, izgleda da sam ubo dobar i ne menjam dok ne bude MM.
Kako se oni nisu više naprodavali ovog čuda od telefona?!? :smackbum:

Prilozi

• Screenshot_2016-03-31-22-25-07.png
    Screenshot_2016-03-31-22-25-07.png
    241.4 KB · Pregleda: 115
  • Screenshot_2016-03-31-22-24-40.png
    Screenshot_2016-03-31-22-24-40.png
    113.1 KB · Pregleda: 113
Ugasena mreza vise puta,airplane mod.Pa ja bi tako na Z5 izvukao isto toliko bez problema,a Z2 da ne pricam. :)

Gasio je mrezu samo preko noci, verovatno kada je spavao. :) Nikakav problem, tako i ja radim.

Palim airplane dok spavam, koji će mi tad bilo šta. Lokacije su ugašene.

Koristiš neke aplikacije tipa Facebook, Messenger ili neke druge IM / VoIP aplikacija?

To i objasnjava ovaj nerealan rezultat. Dugo bez mreze i bez velikih zderaca baterije.

Kako rutovati najnoviju verziju na 5.1.1 Z3? Kingoroot ne radi, zabode na 90%. Jel treba da downgrade možda?

Da, idi na 4.4.4 ili 5.0.x pa kad rutuješ ubaci dual recovery i onda flešuj neki već rutovan 5.1.1.

Izasao update M?

Kako vidim na zvanicnom sajtu pise da jeste.

Ota update ili preko kabla?

Da, idi na 4.4.4 ili 5.0.x pa kad rutuješ ubaci dual recovery i onda flešuj neki već rutovan 5.1.1.

Jel moze meni ovde neko malo detaljnije koje objasnjenje, dolazim sa G2 gde je sve tako jednostavno. Ovde ima i nekih DRM kljuceva, bootloadera, samo da se covek zbuni. Kad rootujem, instaliram recovery, kako instaliram ROM? Koji recovery koristite, sta se wipuje? Kakvi se to DRM kljucevi i ostalo pominju?

Verovatno je pomesao sa Z3+

Zamjena XPERIA Z3 za HTC N9, doplata 60e. Da ili ne?
Hvala na odgovorima!

Po meni ne, nije ništa bolji. Najbolje da ti odlučiš, ti ćeš ga koristiti. Z3 je i dalje Sonijev najbolji telefon uz Z2.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Stigao Aukey QC3.0 punjač. Razlika između njega i običnog 2A punjača na slikama. Ne puni se po GC standardu ali telefon ga ipak detektuje i dozvoljava veću amperažu na mikro usb portu.
Jutros stigla i maska sa AliEx, crna na crnom telefonu odlično izgleda i ne klizi, baš sam zadovoljan.

Prilozi

• Screenshot_2016-03-27-23-44-24.png
    Screenshot_2016-03-27-23-44-24.png
    152.5 KB · Pregleda: 99
  • Screenshot_2016-04-09-21-34-50.png
    Screenshot_2016-04-09-21-34-50.png
    156.1 KB · Pregleda: 101
Ljudi imam jedno pitanje u vezi Z3C... Citao sam da se mnogi zale da posle nekog vremena ekran pocinje sam da se odlepljuje od kucista samog telefona... Takodje jedan deo ljudi hvale telefon i da nisu imali takve probleme ali ipak kod mnogih sam procitao istu stvar... Pa sam hteo da pitam da li je neko od vas imao iskustvo sa time ili sl?

Ok izvinjavam se

Ima li Z3 da se kupi kod nekog " proverenog" a da nije V. Jevrosimovic i da ne kosta Bogadragogoca ?
Ostao sam bez telefona ,a posle duugo dumanja ,smatram da je Z3 bas za mene .
Pomozite zemljaku kog je napustila sreca !!!

Vrh Dno