Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Jesu, i za Z2 je bilo isto ovako. Za mate 7 slično...

I G3 je bio jeftin do skoro, mislim da vise nemaju u ponudi.

Z2 nije oduvek imao dobru cenu i otuda od jednom gomila Z2 na forumu. Kad je cena regularna svaki model iz Z serije ima do pet korisnika ovde na forumu.

Ovo ti je jednostavnije nego root. SKineš zip, kopiraš na karticu na telefonu (mislim da može i interna i externa, ali ako neko zna razlog da bude na jednoj od ove dve i mene bi interesovalo), restartuješ telefon u recovery i instaliraš zip.

Ne mogu da udjem u recovery nikako. Fon zavibrira 3 puta i ugasi se. Posle kada ga upalim izbaci "android se pokrece, optimizovanje apk...". Vec 2 puta za redom. Rutovao sam preko KingRoota fon. Jel moguce da je on nesto zeznuo?

Proveri da li imaš root sa root checker-om. Imaš par app na ps.
Skini neki quickboot app ako imaš root tako najlakše ulaziš u rec

@Nikola, proverio sam, kaze da je rutovan fon a probao sam odmah i sa quickboot-om, ne vredi. Ugasi fon, i kada se upali pocne opet optimizovanje apk koje traje po pola sata.
@roadracer, pa nije podrzavao kao, ali ispalo da mogu da pokusam i odradi root bez problema i sad me zeza recovery.

Nemaš twrp recovery, imaš samo root.
Instaliraj twrp sa play store izaberi svoj model i flešuj recovery, onda ćeš moći da uđeš.

Odustajem... :d Ako sam dobro skontao, treba prvo da otkljucam bootloader (sto ne znam), pa onda tek da ubacim twrp recovery da bih mogao da instaliram zip sa Z5 kamere. Fala u svakom slucaju. :d

Ne moraš otkljucavati bl, možeš i sa zaključanim... @bluemoon aj pomozi čoveku

Poslednja izmena:
Jel si uključio usb debugging?

Ako su ti drajveri ispravni i imaš rut ne vidim šta drugo može biti problem.

Piše tamo,otpakuj na C: i pokreni install.bat, trebalo bi na telefonu da ti izađe dialog box i da klikneš na allow ako se dobro sećam.
I to je to, posle toga se restartuje i uđe sam u recovery.

Piše tamo,otpakuj na C: i pokreni install.bat, trebalo bi na telefonu da ti izađe dialog box i da klikneš na allow ako se dobro sećam.
I to je to, posle toga se restartuje i uđe sam u recovery.

Otpakovao, pokrenuo ali na fonu nista ne izlazi... Sad kad ga sutnem ima da odleti do tebe na detelinaru, koliko me je iznervirao. Hvala ti u svakom slucaju.

Sad tek vidim da si iz NS :)
Ako hoćeš javi se na pm pa ćemo nekako rešiti :)

Radiiiiiiiiiiiiiii... :d :d Ipak je bio problem do drajvera. Na kompu mi je pokazalo da je sve ok sa drajverima, pa sam unistalirao i ponovo instalirao i odradio. E sad, nisam odradio backup, pa me zanima da li mogu fabricku kamera apk da vratim ako ovo ne bude radilo kako treba? :d

Hvala svima na pomoci. :wave:

Poslednja izmena:
Dobro je da si uspeo.Možeš da bekapuješ fabrički aplikaciju sa titanium backup aplikacijom, samo nisam siguran da li moraš imati plaćenu verziju.

Postoji li ultra thin providna maskica sa otvorom za pristup konektorima za bocno punjenje, tj tako da mogu i zastitu i puniti telefon ne otvarajuci stalno poklopac micro usb ulaza na telefonu?

Postoji verovatno na aliju,ovde kod nas nema ja mislim.

Vrh Dno