Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Kako si ga ubacio? Meni ništa neće, ni preko mobilnog (probao sam i sam da ga update-ujem) ni putem companion-a.

Skinuo pc kompanjon na laptopu,instalirao ga. Povezao fon preko usba i pratio uputstva. Za manje od 10min sve gotovo.

uploadfromtaptalk1426540413673.jpg

(morao sam da raskačim mob s' PC-a da bih mogao da ufotkam monitor tj TV na brzaka)

E to, uze mi reč iz usta. Moj je Telenorov telefon.

d32388106575eb758ac5b143378f4d87.jpg

3f893e9569a590ea705454e94e5a5267.jpg

Nije za tvoj region izasao update.Ja sam flesovao ftf fajl preko flashtoola jer ni za moj region nije bio izasao update.Imas na xda forumu negde link ka fajlu ;)

Jos da odrade krsten root i z3 se pojavljuje kao sve bolja kupovina :)

Mada se meni crni ne svidja,a njega ima najvise u prodaji

Sad bas gledao na klasicni Z model nema nikakv apdejt. Zar nisu rekli da ce ga biti za celu Z seriju?

Nece odjednom svi dobiti apdejt..prvo ide za najnovije modele ;)

Evo testirao sam zvuk spikerfona prilokom razgovora,definitivno je jaci zvuk sad.

Na ruskom ali moze da se gleda.

[YOUTUBE]0jepjMmwRgE[/YOUTUBE]

Pozdrav svima i ovde (moj drugi post na forumu do sad :) )

Mene iskreno najvise zanima da li su pojacali zvuk kod normalnih razgovora (ne spikerfon) i da baterija ima autonomiju bar kao do sad na KK-u.

Inace imam ovaj telefona i imam samo reci hvale za sve. Radi odlicno, i ima odlicnu autonomiju zaista. Jedina zamerka mi je taj zvuk. Nekad kad sam napolju jako tesko cujem sagovornika. Ako je neko od vas koji ima L probao ovo neka ostavi utisak.

cheers

PS: Za ostale Z serije krece update za 2 nedelje. Za sada samo Z3 i Z3c i to po regionima. (Pricam o zvanicnom update-u)

Meni se cini da je isti zvuk mada sam razgovore imao do sada samo u zatvorenom prostoru. I dalje je spikerfon samo na gornjem zvucniku, zalosno...

Za Z2 mislim da cak ima mnogo boljih modova za zvuk od Z3 i od Z3C na XDA. Mada ipak telefon je stariji malo

Dajte neku temu za taj mod na z3c da vidim o cemu se radi tj sta se dobija.

Dobijas da ti spikerfon i ringtone reprodukuje na oba zvucnika i jos malo pojacava zvuk

Dobijas da ti spikerfon i ringtone reprodukuje na oba zvucnika i jos malo pojacava zvuk
Pa covece ja nisam imao pojma da to postoji,extra. Daj link ako te ne mrzi,vec vidim cime cu za vikend da se zanimam (predpostavljam da treba root pa nije bas brzo da moze da se resi).

morao sam i ja da stavim nisam izdrzao, nego ide mi nesto strasno na zivce pa da proverim sa nekim ko je stavio lp, da li je i kod vas ovako kad otvoriite neku app gore nesto zelenkasto a dole boja app
Screenshot_2015-03-17-23-56-43.pngScreenshot_2015-03-17-23-56-52.pngScreenshot_2015-03-17-23-57-04.png

Zar ne treba da bude u boji app? Kod mene na sensu su neke u boji app, a negde default crno..? Koliko vidim, viber, fejs, i whatsapp nisu još ubacili... Probaj b92,ili instagram(ako imaš), gmail, youtube?

Nazad
Vrh Dno