Šta je novo?

Sony Xperia Z3 Compact

Pa sto ne skines neku app sa vise opcija? 🙂 mada i ja sam probao nekoliko, ostavio 2 koje su mi najvise odgovarale pa opet najcesce koristim stock :d

[YOUTUBE]jbvYl2JwWG4[/YOUTUBE]

Sad gledam ovo i nije mi jasno kako ce da zadrze Z3c dimenzije ako odluce da ugrade 3000 mAh i 4,7'' displej u Z4c (prema glasinama). Mada mozda i nije tako nemoguce.
Skinuo odmah čim sam kupio fon. Ali postoji tu jedan sex. Pisao sam o tome. Samo moze u memoriji telefona koja je inače mala. Opet mi ne završava posao. Sad nemam više od 2gb free inače . Igo je zauzeo puno. A on mora isto da se instalira u memoriji telefona zbog glupog kit kata. Čekam Loli Pop i skidam aplikaciju za uredjenje galerije tada.

Poslednja izmena:
jedino je teško njesra što u galeriji ne možeš da praviš foldere pa ništa ne mogu da nadjem od brda slika
Dark imas folder Photos na memoriji telefona, u njemu napravi direktorijume koje hoces, prebaci slike koja kojem odgovara, a galerija ce da ti prikaze to onda sve lepo po folderima (doduse kad zabodes u opciju galerije folderi, posto ima i kamera i svasta jos nesto da se bira).
Sad skontah pacijent da ti neces slike na memoriji tel vec na sd kartici...ali verujem da ovo sto sam napisao vazi i za to.
Inace i ja kad hocu da obrisem neki film ili sliku sa sd kartice, idem sa es file explorerom, prvi put mi kaze da ne moze da obrise zbog 4.4 android politike, iz drugog puta obrise bez problema.

Poslednja izmena:
Dark imas folder Photos na memoriji telefona, u njemu napravi direktorijume koje hoces, prebaci slike koja kojem odgovara, a galerija ce da ti prikaze to onda sve lepo po folderima (doduse kad zabodes u opciju galerije folderi, posto ima i kamera i svasta jos nesto da se bira).
Sad skontah pacijent da ti neces slike na memoriji tel vec na sd kartici...ali verujem da ovo sto sam napisao vazi i za to.
Inace i ja kad hocu da obrisem neki film ili sliku sa sd kartice, idem sa es file explorerom, prvi put mi kaze da ne moze da obrise zbog 4.4 android politike, iz drugog puta obrise bez problema.
znam ja to.radio sam.ali necu u mem telefona jer je pri kraju.kada bih tamo prebacio slike bio bi kraj.Znaci, meni posao na kit kat samo zavrsava sonijeva galerija ali ona nema opciju pravljenja foldera kao npr. samsung.A druge aplikacije za to,kada skinem, idu u mem telefona.Jedino da stalno prebacujem rucno u tim aplikacijjama.smor je to.cekam lol pop.

Kupljen Z3 compact juče. Ja sam ljubitelj još od Sonija Z5 (tada sam bio student kupio ga ujaku, a ja koristio J5 koji i dna danas imam) ali moja očekivanja su totalno premasena. Sem činjenice da je malo necitljiviji surf kod sitnih sajtova u vertikalnom modu uopšte mi nedostaje stari s4, čak je znatno i očigledno brzi, imam osećaj da je puno fluidniji od mog ipad aira.
Sad me interesuje nabavka doka, da li da uzmem kineski koji ovde hvalite za 1700 ili ipak da idem na original za 4500?

Takođe ima li razlike između starih dokova za Z i Z1 ili baš da idem na Dk48?

Ima razlike u dokovima, mozes uzeti u kineski radi posao. Ja cekam da mi stigne od z2 orginalni pa cu javiti kakva je situacija.

Kupljen Z3 compact juče. Ja sam ljubitelj još od Sonija Z5 (tada sam bio student kupio ga ujaku, a ja koristio J5 koji i dna danas imam) ali moja očekivanja su totalno premasena. Sem činjenice da je malo necitljiviji surf kod sitnih sajtova u vertikalnom modu uopšte mi nedostaje stari s4, čak je znatno i očigledno brzi, imam osećaj da je puno fluidniji od mog ipad aira.
Sad me interesuje nabavka doka, da li da uzmem kineski koji ovde hvalite za 1700 ili ipak da idem na original za 4500?
uzmi kineza..super je..imas za z3 na KP sajtu

Jel probao neko od vas onaj ''glove mode'' na Z3/c? Bas me zanima da li radi kako treba..

Kontam da slusanje muzike do panja trosi bateriju vise nego ekran...na sat mi ode 10ak %

Poslednja izmena:
Da li jos neko ima problem da mu se wifi ne gasi i ako je iskljucen? Po slici je plava crta sve vreme sto znaci da je aktivan, a ja sam ga gasio, probao i staminu pa cak i onaj mod da pali wifi samo na poznatim lokacijama.
I jel moguce da kad pricam preko spikerfona radi samo jedan zvucnik, ima li leka za to posto mi je tel tako ne upotrebljiv 🙁
639a46ed1db7c2b30ad4be1af4ea3f62.jpg

U wifi pod advanced imaš scanning always available. Isključi ako ti to smeta mada ne troši ništa bitno.

Tnx za savet. Inace vidim pun sony forum ljudi koji se zale na zalostan zvuk prilikom koriscenja spikerfona, tj na beskorisnosti istog...prikljucih se i ja al sumnjam da ce ista da rade po tom pitanju, vrlo su neazurni sa izlaskom u susret korisnicima koliko mogu da primetim, i treba da propadnu!!

Koliko daleko drzis telefon kad ne cujes ljude na spikerfonu?

Pa kolko ima od stalka na soferki do glave, mozda 70ak cm. *** vozim benzinca pa urla malo vise 🙂

***, za te stvari se ipak koristi handsfree. Sutra ćeš da otvoriš prozor kad dođe leto pa se ni jači spiker neće čuti...

Jaooooo, ne pominji mi, meni puče spoj kod srednjeg lonca juče, odjednom kao dragstor da vozim, ni handsfree ne bi pomogao. :d

Mozda covek vozi juga 😀

speakerphone nije nikada bio dobar za auto a pogotovo ne sagovorniku sa druge strane veze...imam bluetooth na radiu u autu pa je i sa njim zvuk los..Sluske su keva i kraj...

Bt slusalica je zakon za one koji su puno vremena u automobilu. A ako neko vozi Mercedes, zna se, 6310i.

Aman ljudi, oduvek koristim speaker dok vozim i nikad nisam imao problema (ni sa gomilom samsunga niti sa iphonetom 5s). Kod nekih telefona sam morao da stavim mute na radiju da bih normalno komunicirao ali je radilo; ovde sad je beskoristno skroz, jedino ako stavim na speaker i drzim telefon pored usta al to nije poenta istog, jel.

Mozda je mali offtopic, ali pre par dana sam kupio ženi na Kp SONY SRS BTM8 NFC Bluetooth zvučnik. Ima 4 baterije AA mogućnost obavljanja razgovora, možeš auspuh da probusis i to na jugu 🙂 inače za razliku od s4 na moj VW up maps & more se konektuje čim upalim auto, ekstra radi

Da li kineska kopija izgleda isto kao Dk48 ili je dizajn različit?

Mozda je mali offtopic, ali pre par dana sam kupio ženi na Kp SONY SRS BTM8 NFC Bluetooth zvučnik. Ima 4 baterije AA mogućnost obavljanja razgovora, možeš auspuh da probusis i to na jugu 🙂 inače za razliku od s4 na moj VW up maps & more se konektuje čim upalim auto, ekstra radi
Obraticu paznju na ovaj uredjaj,tnx.

Ti BT zvučnici su jako dobra stvar, imam i ja jedan (nije Sony, ali radi dobro), ali nisu za slušanje u kolima i obavljanje razgovora. Jako su dobri umesto nekih PC zvučnika za laptope i telefone na putovanjima, u hotelima, terenske radnike... Ali u kolima?!? Ne, nisu zamena za speakerphone.

Ne koristim ih u kolima već ih žena nosi po kući kada pegla čisti, ja do bašte, mada ima ručku možeš na izlet u prirodu na more ekstra stvar... Za auto jesu glomazni ali karikiram oko snage

Nazad
Vrh Dno