Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Hvala,uradio sam upravo to i opicio reset...sada je sve u redu.Hvala jos jednom.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Nema na cemu, uzivaj sada. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imam problem sa rotacijom ekrana mnogo puta neće da okrene npr u youtube-u i moram kliknuti u opcijama da bude portrait i opet na autorotate pa tek onda hoće ne znam do čega je.
Kada pričam na telefonu sa nekim oni me slabo čuju ili me uopšte ne čuju tj. kao da se prekida ali kako čitam to je normalno kod ovog telefona?
Osim ovoga vrlo sam zadovoljan telefonom posle godinu i po dana.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kako moze biti normalno nesto sto nije normalno? :)

Koji sw koristis? Najbitnije nisi napisao..

Na 5.1.1 nema nikakvih problema. Za rotaciju ne znam ali to sa pozivima moze da bude do noise suppression funkcije, iskljuci to (settings/calls/microphone noise suppression) pa probaj :)

Kao sto je @hsv.stoned rekao, koja ti je Android verzija, koristis li Custome Rom? Ako rotacija ne radi, neka je rupa u softveru, probaj fabricki reset, a ako opet ne radi, flashuj Custome Rom i Recovery. Ne moze sam od sebe stati. Imao sam slican problem na M4 Aqua, bilo do Android-a, flashovao sam 6.0.1 i radi! Sonyjevi telefoni prave probleme softverske. Ako se odlucis za custome rom, onda Cyanogen Mod. Imas na internetu dosta uputstava za flashovanje, a evo da se ne mucis, ja ti dajem instrukcije:

1. Skini sa NETA MobileUncle.apk
2. Skini sa NETA Cyanogen Mod(Link:https://goo.gl/C8AZZx), stavi na SD-Card
3. Skini sa NETA TWRP Recovery(Link:https://dl.twrp.me/sirius/), stavi na SD-Card
4. Flashuj Recovery preko MobileUncle
5. Udji u Recovery(Volume UP + Power)
6. Idi na Wipe>>Wipe Davlik Cache + Data
7. Idi nazad pa Install, izaberi CyanogenMod na SD-Card i sacekaj
8. Reboot-uj telefon i gotovo

Softver je stock samo sam mu flesovao 6.0.1 jer sam ostario dok je stigao kod nas,onda mi je lampa pravila probleme tj nekada sam ga našao nekada nestao.Tada sam mu radio softver popravku preko Companiona i rešeno je.
Hsv isključeno mi je u opcijama ono ne znam do čega je.

^ Jesi radio HR posle prelaska na 6.0.1? To je neko pravilo da bi se izbegli kojekakvi bagovi.

Ovaj glove mod je zakon, bukvalno ne znam kako bih koristio fon u poslednjih 10-ak dana da ta opcija ne postoji :)

Nije koliko sam upućen. Ili praviš prerooted ili skines vec gotov

Moram da pohvalim clana Mikec koji mi je porucio preko Alija poklopac za punjenje,usb i micro sd.Sve je cucnulo kako valja i sad je lakse.Hvala druze jos jednom :)

Moram da pohvalim clana Mikec koji mi je porucio preko Alija poklopac za punjenje,usb i micro sd.Sve je cucnulo kako valja i sad je lakse.Hvala druze jos jednom :)

Ništa druže! Evo linka sa kog sam poručio dečku ako nekom još zatreba, stiže relativno brzo s obzirom na praznike.

New Original For Sony Xperia Z2 D6502 D6503 Sim Card Slot Port Micro SD USB Dust Plug Cover
http://s.aliexpress.com/rI3AZZBF
(from AliExpress Android)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Koliko vam drzi baterija,vama koji je star fon oko 2 god i vise?Koliki Sot prosecno dobijate u zadnje vreme?

Xperia Z2

Nije nigde ni isao :D

Meni je nedje Sot oko 4h, nekad manje nekad vise. Sve zavisi koliko imam dnevno video poziva. Ali def mi je baterija oslabila.
01b1963dd49ead238acac4ffd09bd66d.jpg

103c5f58423713aec01a1e3c4ab6adab.jpg

I ja izvlacim u zadnje vreme oko 4h.Kad se setim ranije po 7/8 h ovo mi dodje malo.
Stojane aj da mu ugradimo neki akumulator.

Xperia Z2

El ovo lose? :)

Screenshot_20170115-110713.png

Xperia Z2

Sve zavisi što koristiš od aplikacija. Ja imam dnevno sad sig preko 2h a nekad i preko 3h video poziva, pa insta, fb, fb messenger, b92, viber WhatsApp, Duo. A sve to ubija bateriju, tako da ga ja moram napuniti svaki dan opet do kraja. I to mi je najveći problem sto treba preko 2ipo sata da se pripuni do kraja.

Koristim fb,telegram,Rts,tapatalk,viber,neki chat program,music player,internet radio,fm radio...to su neke od app koje najcesce koristim+weather widget update na 1h i dva email-a

Jos uvek imam oko 6h. Telefon mator 2 godine. Koristim gomilu stvari.messenger, ig ,fb,viber ,WhatsApp, Netflix, koja igra... Ali još uvek na 5.1.1

Pa to je to uglavnom. Oko 4-5h sota mjesovite upotrebe.

@diyabolic
Svaka čast, odlična je baterija i dalje na Sony, kad vidim kakva je kod drugih novih tel

Ja jos uvek imam 6h sota, sa ocajnim signalom. Uglavnom dopisivanje, surf, malo viber video i yt

Tako bih i ja imao 6h, ali Duo i viber video pozivi ubijaju bateriju

Nazad
Vrh Dno