Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Pa to je super cena za Sandisk, ako ima neko ovu neka okaci neki speed bench ;-)

Da ima bar 30/15 rw ja zadovoljan, uzimam sto pre :)
Kada je kupovina preko ali-a u pitanju onda se bojim silnih kopija Sandiska, da ne dobijem neku sa laznim kapacitetom..

Poslednja izmena:
Nije sandisk,kingston je :) Ali da, cena je skroz korektna :)

lol oslepo sam :-D slazem se, ali san j san... Ma i sa 32 bi se izborio sam da je solidno brza.

Juče sam shvatio da bivši Walkman ima ogroman nedostatak nepodržavanja OPUS, iako Lollipop ima nativnu podršku za isti.

Eo ja imam kingstona 32gb (oko 2.400din)
nije iz emmi-ja ali mislim da je tamo 2.375

Prilozi

• Kingston 02z.jpg
    Kingston 02z.jpg
    929 KB · Pregleda: 98
  • Screenshot_2015-09-22-06-19-55.png
    Screenshot_2015-09-22-06-19-55.png
    293.8 KB · Pregleda: 100
Evo moje, 32 GB, plaćena 1000 dinara.
uploadfromtaptalk1442938609173.jpeg

Juče sam shvatio da bivši Walkman ima ogroman nedostatak nepodržavanja OPUS, iako Lollipop ima nativnu podršku za isti.
To sam i ja skontao, opus je ok format imam par albuma rock muzike na 64kbps, zato je tu aimp :)
Samo da je ovaj control bar double size kao sto je od stock playera.
75bdb97a3a268790f8a5ade40387d4bf.jpg

OPUS je više nego OK, i hteo sam da sve konvertujem u 256kbps, ali malo sutra. A AIMP mi ne radi na lockscreen-u za menjanje pesama.
Tako da ću morati AAC, dok ne poprave, ako poprave.

Imam Betu AIMP-a, ali nemam kontrole na lockscreen-u, dok sa fabričkom imam.

MP3 je zastareo odavno AAC mu je naslednik. A OPUS je prilično dobar skalabilan otvoren i besplatan naslednik OGG Vorbis i Speex, od istih koji su napravili FLAC.

Me zezas?
ides na gornji levi hamburger pa settings ⤵

41e535a4b22065b4200b9dba8e4994b8.jpg

To radi samo kad je isključeno hide sensitive notification content.
Treba da prijavim kao bug, s obzirom da to nije sensitive.

Nisam probao AIMP na Z2 ali mi deluje kao da je radjen samo za tablete. Koristim stock Music tj nekadasnji walkman i PowerAMP, walkman je solidan ali nikako da poboljsaju ergonomiju, sramota.

PowerAMP ima vise opcija ali koristim samo osnovne, inace mi se nesto bas i ne svidja izgled UI ali nije ni bitno, radi odlican posao. Prebacio sam samo dobar 320kbps mp3 i flac. Jedini problem sa jacinom zvuka sam imao sa nekim starim hip-hop albumima s pocetka 90-ih jer su tihi sami po sebi, ti recimo mora da se upali power amp pa preamp opcija da se koristi.

Za video iz nekog razloga cesce koristim stock plejer nego MX.. e da, primetio sam da x-reality uopste nije ''strasan'' kao sto je bio jedan period, izgleda da su ga lepo odvojili kao mod koji jos moze da prodje a onaj super-vivid je bas preteran i imitira stare amolede pa ko voli..

Poslednja izmena:
Jel ima neka fora na z2 ili neka android aplikacija da mogu da namestim vise slika na lock screenu da se menjaju? Imao sam jednu pre godinu dana ali to je cini mi se bio launcher ,gde kad god stisnem power dugme (udjem u lock screen) bude druga slika ,e to bih hteo ali da nije launcher nego samo *******cija sa lockscreenom?:D

Ne znam kako kod vas ali kod mene greenify ne radi. Radi ako pritisnem greenify Now ali sam neće.

Jel si ga uljucio
Mislim da neukljuci automatski pri instalaciji
Podesavanja/pristupacnost/Greenify=ukljuceno

E nisam. Nisam znao ni da postoji to tamo. Ranije toga nije bilo ili se ne sećam. Hvala

Evo jos neki semplovi sa Z2.. U spoileru, da bude preglednija tema.

Z2 8MP

Touch to focus (na ptici)

Isto to samo sa 3X ''clear'' zoom-om

20MP

15MP

Verovatno, na Z ultra, poslednja verzija, sve se zeleni.

Šta ćeš, noviji telefoni, morali su biti brži sa izbacivanjem 5.1.1.

Mada mnogo se digla prasina oko te rupe u sistemu, fix je zaista lak i na telefonima i koji nece dobiti mozda taj update od oema, iskljucis auto preuzimanje mms poruka i pazis koje mms preuzimas, ako jos uopste neko i koristi to, mega fail veka MMS :-D

Nazad
Vrh Dno