Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Hvala, probacu ovih dana, kada me ne bude mrzelo :D

Jel ovo OPT? Odlican rez, kapiram da je Z2 interna dosta sporija..

Da hsva ne mrzi, pa da testira :D
Aj ti loznice, baci n5 na test

Ima li šta da tebe ne mrzi? :)

Haha :) Ako mi verujes za skoro mesec dana otkad imam Z2 jos nisam instalirao sve aplikacije koje sam koristio na XP a da ne pricam o trazenju nekih novih korisnih :)

Aj da se usudim da kazem da sam menjao samo wallpapere itd, Novu/Smart ne planiram da instaliram sve dok me stock launcher ne smori :d

Z3 ima dosta brzu memoriju od Z2 i to je jedna od prednosti - http://www.phonearena.com/news/Android-IO-speed-comparison-which-phone-has-the-fastest-internal-storage_id65588

Mada dok sve klizi na Z2 pa i 4k snimanje u obe memorije.. ne vidim razlog zasto bih razmisljao o tome :) Ali sam hteo da vidim kako se drzi Kingston 32Gb kartica vs SanDisk slicne klase i cene, uvek sam vise gotivio SanDisk.. nijedna mi nije crkla.

Burazeru na n5 sa flyme romom - 84,27...
S4 sa snapdragonom- 82,31

Ss sam duzan :)

uploadfromtaptalk1442881464710.png

Nista spektakularno,ali je star telefon tako da je ok.

Nemam, ali probaću na drugarovom :) sutra kačim

Sony je zanimljivo spor u poređenju, ali realno radi dobro i sa uključenom enkripcijom na 5.1.1.

Kad sam video šta sam dobio na Z1 samo sam obrisao program :d

Sta znam meni je ta memorija na telefonu par x brza od one na micro sd iako je class 10 uhs1... Tako da ne zamaram se time ;-)
Pre bih pazario neku dobru micro sd od 64gb a da ne bacim bas puno na nju ;-) preporuke?!

Pre bih pazario neku dobru micro sd od 64gb a da ne bacim bas puno na nju ;-) preporuke?!

Pitaj Danila P. on je imao neki link za povoljnu SanDisk 64Gb :)

Iz mog iskustva Kingston, Apacer i slicne mogu da sluze par godina pa da crknu ili da crknu posle manje od godinu dana (jedna Apacer mi je prsla vec posle nekoliko meseci).

A SanDisk ko god je kupio sluzila je godinama i obicno je ljudi izgube pre nego sto se pokvari :)

Ja imam Transcend 16 GB služi već dve godine USH-1, nije naročito brza, ali ionako služi za muziku, tako da je irelevantno.

Znam da je Sandisk zakon, ali je smesno reci da ostale crkava tako same od sebe, ja ovu koju sada koristim u z2 od 16gb koristim skoro 2god ;-) a imam i starije koje isto rade i posle 4god, Transcend i Kingstone.

Nego neki bug mi zulja fon, juce sam koristio TeamSpeak jedno par sati i diskonektovao sam slusalice i telefon sada npr u Youtube app mi baca zvuk tiho preko interne slusalice kao da razgovaram sa nekim ili kao da su slusalice prikacene a nisu?! Wtf

@Dark zar ti nije malo zza muziku 16gb meni evo skoro na full, jos kad se doda loseless neki album, ode brzo ;-)

Poslednja izmena:
***a, meni su crkavale brzo ili relativno brzo (ocekivao sam vise). Sada imam Kingston 32gb class 10 pa cu videti kako ce da radi.. za sada je ok ali sam hteo da uporedim brzine sa slicnom SanDisk.

Apacer kada sam kupovao videh po netu pozitivne komentare a bila je jefitinija 10-ak evra od SanDisk istog kapaciteta, crkla je posle par meseci bez ikakvog razloga.. desava se, znam ali.. a i Kingston su mi ili brljavile u radu ili skroz crkavale.

Bocni i vadi slusalice par puta, probaj.

@Dark zar ti nije malo zza muziku 16gb meni evo skoro na full, jos kad se doda loseless neki album, ode brzo ;-)

Malo je to, nego sta :D Cak i za 320 mp3 :d

Ma mene smara da previse cesto prebacujem.. ovako na 32Gb mogu da se opustim malo sto se memorije tice (fotografije cuvam u telefonu uglavnom, video prebacim cim dodjem kuci ali treba mesta u svakom slucaju + muzika). Aplikacije su mi u internoj, za sada ima sasvim dovoljno prostora ali tvrdim da je sramota da bilo koji flagship u poslednje 2 godine ima 16Gb interne, aj uz micro sd prosirenje to moze da prodje ali samo 16Gb u bilo kom boljem telefonu.. smesno.

Poslednja izmena:
Meni poslednje dve Transcend (obe klasa 10) crkle same od sebe posle nekog vremena i od tada samo SanDisk koristim.

I ja planiram uzeti neki Micro SD od 64 GB bar.
Uopšte ako ima za dobre pare.
Sada search radi normalno. :)
Zvučnici bi mogli biti malo jaci.

Naravno da je malo, zato će biti zamenjena. Ali ne zato što je otkazala.
Imam i par prilično starih Kingston koje su sada neupotrebljivo male (4GB), jedino mi je crkla neka no name, koja ne znam ni odakle mi... :D

Ako neko ima gde može jeftino da se uzme 64GB neka i mene obavesti.

Poslednja izmena:
Rekao sam vam, pitajte Danila P. on je postavljao linkove za neku najjeftiniju ponudu (SanDisk 64Gb uz neke ludacke brzine) :)

Pa koliko vidim aktuelni su linkovi ispod tog oglasa, 55-58$ za SanDisk karticu koja kod nas kosta 100-150e :)

Chobby, ja bih uzeo tu drugu (ako stvarno moze da se ostvari garancija od 5 godina) i u tom slucaju se isplati.

Trenutno imam neku Kingston 32Gb class 10, verovatno je to ta od 20-30 evra i za sada radi normalno (4k je najbolji test) ali je imam tek 3-4 nedelje.. videcu koliko ce da radi, mozda godinama, mozda nekoliko meseci.

Poslednja izmena:
A kakve su ove kingston u emmiju?
Vidim da ima dve od 64gb,jedna je 3000 a druga UHS je 5000 rsd.
Garancija je 5 godina na tu drugu.

Nazad
Vrh Dno