Inače, izgleda da je XZ2 prvi telefon nekog poznatog proizvođača koji ima vodeno hlađenje:
fali na ovom grafiku xperia ZL
Mozda zato moze da snima 4k oko 3 min duze od S5 :d (5 vs 8-9 min)
Ma sumnjam da je ovo istina, valjda bi se pre cudlo za taj sistem hladjenja.
hsv, jel znas zasto se osim tebe niko na ovom forumu ne pali na Sony? Zato sto je cigla i to ne samo u smislu velicine nego dizajna. Njihov telefon je facking chocolate bar i to je toliko neudobno za drzanje da boli. Kada to promene mozda im krene prodaja na bolje.
A smatrao sam te za lika koji ima sta da kaze i nije na nivou deteta kome su mama i tata digli kredit za android fon![]()
hsv, jel znas zasto se osim tebe niko na ovom forumu ne pali na Sony? Zato sto je cigla i to ne samo u smislu velicine nego dizajna. Njihov telefon je facking chocolate bar i to je toliko neudobno za drzanje da boli. Kada to promene mozda im krene prodaja na bolje.
Baterija deluje ekstra po ovim screenshot-ovima.
Vrhunski telefon, realno ispred S5 i M8. Jedva čekam da ga pogledam kada stigne kod nas.![]()
Realno baš i nije, al ajde...
Ma da... Igrao sam I tamo igrice, ma nista tamo ne skida bateriju. G2 izvlači onaj GRAM, dok Sony to nema, dodje na nekih sat vremena razlike u screen on sa istom upotrebom za dva dana. Sony ima slab taj idle. Stalno mu nešto vuče bateriju.ovo je lošije od g2 jel tako? i ako se uzme ona igra u obzir
Moja greska, ne pise da je ekran na 40% osv. nego da je potrosio 40% baterije.
ide se iz krajnosti u krajnost.dizajn je mozda lep na oko ali osecaj u ruci nikada nece biti odlican jer ti ivica busi saku dok ga drzis. mada vidim da su kod z2 pokusali malo te coskove da ublaze,mada..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari