Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Aaaa ja kliknuo dva linka na postu od pre, namesteno, prevarili su me :D izvinjavam se

Ljudi ubacujte ExistenZ rom kida kako radi,kako je modifikovan.Zvuk na sluskama nije mnogo slabiji sad od Z5.

Izgleda da mi ipak proradio restore DRM kljuceva na sestici,slike su opet ok. :)

Sent from my SM-G901F

Cekam da ispeglaju jos malo mm. Ne bi bas s konja na magarca. Inače ja koristim kombinaciju viper4android +atmos. Moram da smanjim malo inace bi ogluveo. A i nasao sam ih sa super skinom
569accb8da798dfd23edef7937748e7f.jpg
71d5ee0059868f81eb87c9308f0f6a1a.jpg

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A Viper radi samo sa Stock plejerom ili?Radi li sa internet radio aplikacijama?

Sent from my SM-G901F

Radi sa svacim sem sa SoundCloud, njega nisam naterao. Ako stavis na disable audiofx i audiosettings, radi bez greške svuda (sluske, speaker, bt). Ako ne onda speaker radi ok ali sluske zezaju. Tad moram u poweramp u settings jednom enable / disable direct sound I Onda radi

looool :D ala frizirate taj zvuk na z2 , btw ja sam na slim romu i bolje mi je da sam ubacim sta hocu nego da mi taj neko tu natrpa i sta mi treba i sta mi ne , ima na XDA par audio portova sa Xperie X - rade fantasticno - ja sam pre volume drzao na 75% sada je na 50% i nemam sta da zamerim, odlicno radi, takodje System UI sa Xperia X je odlican - mada je ikonica baterije nalik na Samsungovu, mogli su malo da odrade u svom fazonu ***.. Cekamo jos beta fw za z2 :) do jula , avgusta imace super rom kao sto je 5.1.1 :)

Da se nadovezem za M update na z2... Odradio isti u utorak ove nedelje i nisam bas nesto odusevljen jer su se kod mene pojavili problemi sa naglim padovima u prijemu WiFi signala (cak i ako sam na metar-dva od rutera) i mnogo losim kvalitetom razgovora sa moje strane na koje mi se zale sagovornici (kada je noise supression ukljucen tj "equilizer" podesen na bright onda je ok ali ocigledno losije nego na 5.1.1), do te mere da sam bas flipnuo... za svaku "pohvalu" su to odradili a sledeci fix je tek za mesec-dva...

Probleme sa kesiranjem nisam iskusio do sada. Telefon se cini mi se manje greje tokom snimanja ali neke padove kvaliteta u fotografijama u odnosu na 5.1.1 nisam bas primeto (mada i ne slikam puno). Jacina zvuka za music app je cini mi se malo podignuta (mozda za 20%) mada ga i ne koristim toliko cesto kao primarnu opciju za slusanje... Inace deluje da telefon brze tj fluidnije radi nego pod 5.1.1

Doze opcija mi se ne svidja nesto preterano, mislim da je "Stamina mode" od Sonija umela vise da izvuce, tj manje procenta bi otislo tokom noci (2-3% naspram 5%) mada je zanemarujuce i u principu skoro isto izvlacim SoT za dan-dva koriscenja oko 5-6h, tako da je tu egal...

Onaj ko planira da predje na 6.0.1 najbolje je da ostane na L-u i saceka dok se ovo na MM-u ispegla nekim fixom u naredna 2 meseca jer je sveukupno 5.1.1 bolje upeglan..

Lol... Sada pročitah... xD a hbg, nisam u toku sa forumom toliko... A bude mi mrsko nekad da motam xy stranica unazad... :D

No dobro, ja sam još jedan od onih što su zeznuli i prešli na L... Kakve su šanse da patch sa fixevima stigne najkasnije krajem maja/početkom juna?

Mislim da ce najksasnije za 20 ak dana izaci ispravka apdejta za Z2 i Z3,mozda mesec ajde.
Pre toga valjda nesto treba da dobiju Z5 i Z3+.

Sent from my SM-G901F

^ meni je upravo stigao jos jedan OTA "software update", mahinalno sam izabrao tako da nisam video o cemu je rec... Kako je build ostao isti cenim da je u pitanju samo apdejt za Sonijev software client...

Poslednja izmena:
Hsv meni je npr lepsa ta druga ali za sada mi je ova od xperie x bas dobra, iako podseca na Samsung :-D

ac475b0ee244f89ef21ca0d979b75f7d.jpg

Prva je bolja. I ja bih da puste zvanično.

Uzeo sam neki dan Z2 i počeo sam da čitam ovu temu, ali jako puno toga ima, a ja kratak sa vremenom pa sam prelistao samo poslednjih 15ak stranica. Interesuje me koji punjač koristite? Ja imam LG punjač (od G2) koji je na 1.8A a Sony je na 1.5A, i zanima me da li će ovaj od Lg-a da puni brže telefon možda?
I kakva su vam iskustva sa onim dock-ovima?

Nece puniti brze,Sony je ogranicio output na 1.5A.
Sto se docka tice imas i original i kopije,rade posao,jer struja ne ide direrktno iz njih nego iz adaptera.DK-48 je ako se ne varam oznaka za original Sony Dock.

DK36 je za Z2 :) i preko Aukey mu daje 1.5 A znaci sasvim dovoljno da dosta brzo napuni Z2 preko docka.

@ batak
Ocisti inboks

Nego jel ova iole bolja kaljena stakla imaju neki ''oleophobic'' premaz?
Ne znam ni koje imam staklo preko displeja ali sam primetio da se u poslednjih nekoliko meseci dosta vise prlja i masti nego u pocetku.. a kupio sam fon u vreme kada je bilo 40c svaki dan, nema logike da se tada prljalo manje nego poslednjih meseci.. kao da se taj premaz ''istrosio'' vremenom i sada se to staklo bas dosta vise prlja nego ovo klot fabricko '''na ledjima'' telefona.

Mnogo me nervira kada vidim brljavo staklo, vec par meseci telefon perem jednom nedeljno pod mlazom mlake vode pa posle ocistim krpom a i inace skoro svaki dan mora krpa da radi.

Poslednja izmena:
Ocisceno. ;)
Pa trebalo bi da imaju. Ja sam imao neko no name, odlepilo se gore desno (tu se najvise greje), posle narucio sa Alija isto neko jeftino i bilo je katastrofa. Mnogo se masti, tesko se cisti, nije isti osecaj kao bez tako da sam batalio. Sad sam porucio staklo za ledja (da zamenim foliju) i to je to. Ne stavljam nista vise na ekran. Ako ga iole pazis nece mu nista biti.

Xperia Z2

Kako pogledati kesiranja? Ne nađem na mm. Ima samo Memory opcija,ni na netu ne nađem.
Baterija možda malo slabija od Lolipopa ali bar ne skida Android system kao na Samsungu i ostalima. Zvuk je primetno jači,mada sam ja gluv za to. :)

u dev options pa running services. dev options pališ onim tapkanjem na build number u about phone

Hvala,i meni stigao update od 4mb.

Ma kesiranje je uzasno na M.Ne moze da iskesira vise od 300 i kusur mb nikako.

Softver update,ali samo za Sonijevo nešto a ne za mm.

Na xda ima ta nova verzija za Z3c, ocekujem uskoro i za Z2 :) mora da se proba kako radi stamena i mt...

Nazad
Vrh Dno