Šta je novo?

Sony Xperia XZ2/XZ2 compact

Ja ću posle 12 :D Doduše, koristio sam i K810i jedno 3 godine, do 2010.
Kada naprave brutalan kamera telefon, u stilu Find X7 Ultra ili 14 Ultra, vratiću se na Sony. Mada, svakako ću zadržati XZ2, sa drugu karticu a i da imam za potapanje i snimanje pod vodom, jer OP 12 ima samo IP65, bar zvanično.

Ja razmisljam da ne odustanem i posle 19 :D bas sam se zagrejao za 5 V, velicina mi je taman, kamera je odlicna, kvalitet izrade takodje, eto, jedino mi je ekran malo sumnjiv i prica oko garancije. A XZ1 polako odustaje sa baterijom...

Ove godine su 1 MK5 i 5 MK5 totalno neisplativi telefoni pored konkurencije kao što su npr. Pixel 8 Pro, Magic6 Pro, Xiaomi 14 i na kraju OP 12, koji je ubedljivo najbolji/najisplativiji fon do 850-900 evra.
1 MK5 bi nekako i mogao da prođe da se prodaje zvanično u SRB, a petica je promašaj zbog nedostatka telefoto kamere.

Ma kakvi, to su mi sve cigle (ajde, osim Xiaomi-a), a telefoto mi svakako ne igra neku ulogu, manja velicina mi je mnogo bitnija stvar. Mozda uzmem u razmatranje obican Pixel 7 ili 8, to mi trenutno isto izgleda kao odlicna ponuda.

Vrh Dno