Pa kako to da znam ? Wtf
Sent from my G8141 using Tapatalk
Interesantno je da US korisnici tacnije njihov softwer za xz premium imaju double tap to sleep, al nema dt2w
Zvuk je fantastican, ja sam preleteo sa z2. Dosta je jaci. Jedino sto mi smeta je to da kad se zvuk pojaca zadnji poklopac vibrira od jacine zvuka. [emoji5]
Ja narucih Ringke Fusion gumi oklop, videcemo na sta to lici, Nillkin me je malo smorio jer ga imam na cetiri telefona, tri su pukle. Inace vec vidim mikro ogrebotine pozadi posle par dana a ovaj xzp ako padne puca ceo. Telefon jeste jedan od lepsih ali bez maske/futrole ce brzo propadati definitivno.
****ga, treba uzeti staklo za napred i pozadi. U vecini slucajeva bice ogrebotine jer nikad ne znas gde god da stavis na sto etc moze biti neko malo ****** koje ceti ******* staklo :/ Ja sam svoj z5p opremio sa staklom napred i pozadi plus silikonska guma. Nema nigde ogrebotinu. E sad telefon jedino izgleda malo drugacijeZvuk je fantastican, ja sam preleteo sa z2. Dosta je jaci. Jedino sto mi smeta je to da kad se zvuk pojaca zadnji poklopac vibrira od jacine zvuka. [emoji5]
Ja narucih Ringke Fusion gumi oklop, videcemo na sta to lici, Nillkin me je malo smorio jer ga imam na cetiri telefona, tri su pukle. Inace vec vidim mikro ogrebotine pozadi posle par dana a ovaj xzp ako padne puca ceo. Telefon jeste jedan od lepsih ali bez maske/futrole ce brzo propadati definitivno.
Mozda fusion. Sve na preklop nikako. Al te kapiram za preklop, da zeni nisam kupio futrolu za s7 edge sa preklopom, do sad bi dva puta menjao ekran. Realno svidja mi se kad padne telefon uvek se poklopi i sacuva ekran.@ mitrovic
Jesi razmisljao o dbrand ili nekim slicnim folijama? Nikako mi ne ide jeftin silikon uz bilo koji bolji fon, mislim na nosenje ''svaki dan'' (ok je za poneki vikend, svadbu i slicne rizicne situacije)
Ili dbrand ili original style cover kao bolja zastita: https://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/style-cover-stand-scsg10/
Ali Fusion vec moze da prodje: http://www.ringke.com/site/item.php?id=3&item=359
Android 8.0 Oreo Xperia model subject to update (some models with domestic version)
Xperia XZ Premium
Xperia XZS
Xperia XZ
Xperia X Compact
Xperia X Performance
Xperia Z5 Premium
Xperia Z5
Android 8.0 Oreo Xperia model subject to update (overseas sales model)
Xperia XA1 Ultra
Xperia XA 1
Xperia L1
Xperia XA
Xperia X
Xperia E5
Lista modela koji ce navodno dobiti 8.0 apdejt:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari