Treba imati telefon i komentarisati.
Moja greska za 808, taj clan je napisao da je ''skoro sve auto'' i da se blic sam upalio.
Ali vidis, isto to i ja mogu da ponovim kada je npr. zvuk u pitanju (treba imati i komentarisati a bogami i porediti sa pravim hi-fi uredjajima) - imam odlicne, kvalitetne slusalice i zvuk sa Z2 je sjajan uz njih (sto tvrde i audiofilski sajtovi i brojni clanovi sa hf) a morao sam da se smaram u polemici sa nekim ko kvalitet zvuka ocenjuje na osnovu jacine izlaza

Uz to ni zvuk preko slusalica ne pojacavam na 100% osim ako audio fajl nije tih sam po sebi (produkcijski) ili ako sam u najbucnijem okruzenju, taj izlaz je optimizovan za in ear i ostale nezahtevne slusalice (mada ima mod za otkljucavanje pojacala ali mi ne treba). Za mene je Z2 odlicna sprava, zato sam i odabrao taj model i po mom misljenju vredi svaki evro.
2. To tebi nisu ostavili nikakav trag jer si sony hejter

Naravno da su ostavili trag, kao najbolji android uredjaji 2014. sa najjacim baterijama, to je odavno svima jasno. Nisu mnogo bolji od M8, OPO, Note 4 ali su malo bolji, bili i ostali.
Moram i ovo da te ispravim -zvuk u toku razgovora ne da nije slab nego drzim podesavanje na 2/3 jacine a sam kvalitet zvuka mi je prioritet kada biram telefon. Mada ne znam kako je bilo na KK, znam samo da je Z1 na KK softveru tu bio u okviru proseka.
3. Kako to ''nisam fer''? Skoro nesto smesnije nisam procitao, posebno ovo za broj komentara i menjanje telefona
Pa brate imam i stotine komentara u audio threadovima i pratim tu industriju gotovo svakodnevno sto ne znaci da cu da menjam DAC/AMP uredjaje i slusalice na svaka 2 meseca :d Tu samo moze da se pravi ''kolekcija'' vremenom i to kao posledica cistog entuzijazma, nista drugo. Ne znam kako ne kapiras da me cesto menjanje telefona ne interesuje, dovoljno mi je da povremeno uzmem neki uredjaj i proverim sta me zanima, sve ostalo vidim kao bacanje para a i gubljenje vremena na bekapovanje, reinstalacije itd.
Kupujem samo provereno kvalitetne proizvode i ono sto se vodi kao najbolja kupovina i onda zavrsim sa trosenjem novca na duzi period, ne znam sta ti tu nije jasno?

Kao to to vazi za DAC/AMP uredjaje vazi i za slusalice koje imam a isto vazi i za smartfone, odecu i sve ostalo. Npr. zasto bih menjao odlicne ATH CKX9 sluske kada me sjajno sluze a zamenom nista posebno necu dobiti osim ako ne izdvojim 300e+?
To nije nista cudno nego sasvim racionalno i zdravo razmisljanje, svako trosi novac kako hoce a meni su prioritet druge stvari u zivotu a ne menjanje jbnih telefona na nedeljnoj bazi
Meni je svejedno da li ce sledeci fon biti G6, XZP, S8, U11 ili bilo koji ovogodisnji flagship, svakako cu ga koristiti oko 2 godine, taman dok se ne pojave primetno bolji uredjaji za koje smatram da vredi potrositi pare.
A ta net qrcenja u fazonu ''bajo moj, 13 i po telefona promenih u dveiljade sesnestoj'' me apsolutno ne zanimaju, to su najcesce klasicne ego-masturbacije