Šta je novo?

Sony Xperia U

salecar87

Cenjen
Učlanjen(a)
12.03.2012
Poena
170
Opet moje glavobolje sa telefonima. Sa Nokie E52, E72, E7, dodjoh do Sony Xperie U. Imam priliku da uzmem ovaj telefon (moj Wildfire + 60e) pa me zanima koliko je pametno uzimati ga sad? Tj. sad kad ste mu uocili vecinu mana/prednosti? Pretezno mislim na ogranicenu memoriju od 4gb i ekran od 3.5''. Pored ovog Wildfire-a koristio sam jedno vreme i S4, tako da mislim da bi ovaj Sony trebao biti nesto izmedju, zar ne?

Da, naravno, to shvatam. Hteo sam reci da mi je htc slab, a s4 totalno nepotreban (za sad). Vidim da LG ima bolju kameru, RAM, slot za memorijsku, veci ekran... Stvar je u tome sto, kao sto sam rekao, ne dajem sve u kesu vec dajem svoj htc + 60e doplate za xperiu. Ne zanima me procena vrednosti tog sonija, (znam da su procene na forumu zabranjene), vec me zanima koliko je pametno dati htc + tu doplatu za sony xperia u.

pa nije pametno
prvo što u doplatama uvek loše prođeš
drugo što je xperia U slabašan sam po sebi

prodaj taj tvoj na oglasima za nešto tipa 50€, za 140€ (možda može i niže) viđam L7 II, ako ne može niže i nemaš tih 20-30 € preko, pre bih uzeo Alcatel 997 nego taj sony

Izgleda da i hocu. Iskreno, kada sam resio da promenim telefon rekao sam da se ne vracam na android i touchscreen telefone, ali ne znam ni sam sta mi bi da vidim tu Xperiu. Valjda mi je ta zamena delovala ok. Nista, vraticu se svojoj prvobitnoj ideji. Prodacu HTC, i za te pare cu sebi kupiti Nokiu E52 ili dopatiti jos malo pa uzeti E72.

pa nije pametno
prvo što u doplatama uvek loše prođeš
drugo što je xperia U slabašan sam po sebi

prodaj taj tvoj na oglasima za nešto tipa 50€, za 140€ (možda može i niže) viđam L7 II, ako ne može niže i nemaš tih 20-30 € preko, pre bih uzeo Alcatel 997 nego taj sony

Drugar, a sta mislis o Nokia Lumia 520? Moze se naci pod garancijom za stotinak eura.

Vrh Dno