- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
- Matična ploča
- MSI X58
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- 256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
- Zvuk
- Creative
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Je l' ima neko problema sa wireless-om posle update-a? Od sinoć mi bukvalno ne radi wi-fi. Telefon se nakači na ruter i sve radi super par sekundi i samo stane. Kada se diskonektujem pa ponovo povežem onda opet radi na kratko pa pukne i tako u krug. Bukvalno neupotrebljiv telefon zbog ovoga problema.
Sa druge strane nešto su uradili sa GPS-om i sada radi savršeno. Hvata signal u zatvorenim prostorija, neverovatno. Ovo se u odnosu kako je radilo pre update-a.
Neznam, ja nemam tih problema.
Po onome što sam čitao po XDA to bi mogao biti problem sa kernel-om (drajverima
Zamolio bih za pomoc oko odabira fona, dvoumim se oko Sony xperia U i Samsunga Ace 2. Sta mislite koji da kupim od ova dva.Ako imate neki predlog drugi iznesite. Hvala na odgovoru.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4437&idPhone2=4559
Približni su. Sony ima bolji CPU (DC 1Ghz vs DC 800Mhz) i ekran (malko veća rezolucija, LCD vs TFT) ali nema slot za memroijsku karticu, ima stariji BlueTooth (v2.1 vs v3.0) i malko manji ekran (3.5" vs 3.8")...
Moglo bi se reći da Sony deluje malo elegantnije (kockastiji je, ekran ostavlja dobar utisak) kao i da će ta razlika od 200Mhz za CPU kad tad pokazati svoje prednosti...