Šta je novo?

Sony Xperia Pro-I

On the Xperia PRO-I, 315 (21x15) phase-detection AF points cover 90% of the frame. So AF works pretty much wherever your subject is, and is able to lock on to your subject incredibly fast.

Ovo je još bolje od Xperia 1 MK3.

79f84acf4c5cf8caecfb9b4a8f59eae9

Ostale real-time i Eye-AF mogućnosti su iste mada bi trebalo da sve to još bolje funkcioniše na Pro-I, zbog primetno većeg senzora primarne kamere.

Using AI and a 3D iToF sensor to measure distance, Real-time Tracking can accurately detect and focus on a fast-moving subject, then keep on tracking it even if it temporarily moves out of sight. To specify your subject, simply touch it on the Xperia PRO-I display.

14bca14efac34d875aad57ba7a0d219c

The fast image sensor offers continuous burst shooting at up to 20fps, and the camera tracks subjects with AF/AE calculations at up to 60 times per second, even when they're moving erratically or at high speed.

c3515a57d3414905ed1529a8f3d8900c

Odlicne fotke

Sony Xperia Pro-I as a video camera

Najviše me oduševljavaju ovi AF/AE rafali i Eye AF semplovi, impresivno.
Nešto slično, samo u tehnički slabijem obliku, imam na XZ2 kameri i u principu sam zadovoljan šta sve može da se izvuče na taj način. Ali ovo na novim Xperia 1 i 5 kamerama (i posebno na Pro-I) je jednostavno viši nivo.

Juan Bagnell: The auto mode on Sony has gotten a LOT better, but I doubt they'll ever play the same processing tricks that Google uses. It's why I hold them up as the examples though. You can't beat a Pixel for what it is, and no one else can TOUCH a Sony for what it is.

Ne umem da opišem zašto, ali meni je ovaj čovek toliko iritantan da ne mogu da ga slušam
Što je najgore, slažem se sa tobom, nekako je prepotentan, a i zgadio mi se kad je blatio po Sony-u, bar za neke neosnovane stvari, jer mu ne paše imenovanje (kao da drugi nisu gori) ili tako nesto, ni kanal mu ne pratim ali iskoči mi u preporuci video od 19 minuta i evo sad već milion pregleda. Sony izgleda malo ažurirao strategiju, mnogi YT su ga dobili na preview.

Ide ga$$$

Verovatno spajaju Alpha i Walkman u vidu novog Pro modela.

Nazad
Vrh Dno