Bez nje rade ok ali kad je ukljucena ne rade dok se ne upali ekran bar je tako na .54 ics romu.
@ shifter
Videh sad da si prodao xp i u kakvom je stanju telefon posle 2 godine.. do sada sam mislio da je moj xp u skoro pa mint stanju, svaka cast kako si ocuvao telefonna mom primerku (crni) ima par tackica po alu na zadnjoj strani, jedva da se vide ali je tako.
Nasao sam album sa najvise xp semplova (skoro 80, ics, stock kamera)
https://www.flickr.com/photos/majkl20/sets/72157631573354666/
I jos neki manji album (macro/close up) https://www.flickr.com/photos/21680590@N06/sets/72157634892764967
U odnosu na godiste i hw kamere ovo je vise nego solidno![]()
...i zaista volim Sony-jev dizajnerski pravac kako samih uredjaja tako i software-a.
Posle Xperia P, jednostavno su mi plasticni uredjaju veoma odbojni, a samsung, LG stil menija i custom-izacija androida je meni licno katastrofalna. Da ne pominjem neke mnogo heavier izmenjene uredjaje poput Lenovo ili Huawei.
Gledao sam i Mi3 koji mi se po izgledu i hardware-u svideo veoma, ali mi opet MIUI neodgovara.
Tako da mi je u opticaju jedino bilo Nexus ili Sony sto se tice samog android-a. Dok sto se tice uredjaja, ne bih mogao da se pomirim sa Nexus-ovim losijim zvucnicima i kamerom. Dok mi je HTC M8 bio zaista preskup.
I za sada sam prezadovoljan izborom.
^koliko je kostala otprilike (samo) baterija? Ili je serviser sve to naplatio (''ruke'' + bateriju) sto je verovatnije..
Instalirajte smart launcher, radice jos fluidnije u odnosu na stock a i izgleda lepse.. sa smartom radi bas dobro, kao da nije iz 2012.
Znaci stock ipak ne valja?Jb sa nekim kernelom radi ok.
Ja danas ubacio CM11 final pa cu da vidim kako se ponasa, jos nisam stigao da vratim sve apps i malo vise testiram. Razmisljao sam se da li njega ili enigmu ili ovaj phoenixp reborn.
Danas sam proverio onaj brojac fotografija.. skoro 4.5k do sada :d Uz to i desetine Gb 1080p snimaka.. nema sta, ''izarcio'' sam kameru ''do kraja''..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari