Šta je novo?

Sony Xperia E4

Odlican telefon, niskobudzetni je ali sam ga koristio i mogu da kazem da radi brze od lg 4x hd koji sam imao i platio 250 evra. Ekran i kameru da ne poredimo, kazem za brzinu

Daj Boze ali cisto sumnjam. Mada je bila prica da je za E4 jos sve neizvesno,mozda su se predomislili ;)
Gde si to video?

Na XDA forumu je neki postavio kako je navodno poslao mail Sony-u i rekli su da bi trebalo tako da bude. E sad, ko ce ga znati, ja u to ne verujem bas.

Sve i da bude update na lolipop sigurno nebi bolje radio nego na kitkat,a od update 98% nece biti nista :)

Jel neko narucivao silikonske ili full futrole preko Alija ili Ebay-a ? Vidim, ima solidan izbor.

- Tek kad sam skinuo zastitnu foliju primetio sam da je prikaz za 50% bolji. Folija koja dolazi uz ovaj model je jedna od najgorih koje sam do sada video, definitivno. :DUverio sam se tek kad sam stavio drugu.
Mozda je bolja varijanta samo full futrola.

I na mom telefonu je isti slucaj da prilikom restarta nece da vrati ikonice koje su na sd kartici na pocetni ekran. Molim te ja vi mi ako si resio problem i na koji nacin. Pozdrav

Ljudi, imam problem. Imam Sony Xperia E4 i sinoc sam ga stavila na punjac, sve je bilo okej. Otisla sam da spavam, i jutros, nije mi zvonio budilnik, okej, mislila sam da ga nisam navila. Krenula sam da ga otkljucam, na standardno dugme za otkljucavanje. Nece da mi se upali zaslon. Probala sam nekoliko puta, ne vredi. Kada drzim duze, zazuji i to je. Ko god me zove, prikazujemu da sam ne dostupna. Da li je neko imao slican problem, i sta da radim? Uzela sam telefon pre oko 3 meseca u telenoru, pada mi na pamet da ga odnesem na reklamaciju, ali nisam bas sigurna

Moguce da je baterija problem. Odnesi ga u servis, nemas zbog cega da budes nesigurna. :)

Ljudi, imam problem. Imam Sony Xperia E4 i sinoc sam ga stavila na punjac, sve je bilo okej. Otisla sam da spavam, i jutros, nije mi zvonio budilnik, okej, mislila sam da ga nisam navila. Krenula sam da ga otkljucam, na standardno dugme za otkljucavanje. Nece da mi se upali zaslon. Probala sam nekoliko puta, ne vredi. Kada drzim duze, zazuji i to je. Ko god me zove, prikazujemu da sam ne dostupna. Da li je neko imao slican problem, i sta da radim? Uzela sam telefon pre oko 3 meseca u telenoru, pada mi na pamet da ga odnesem na reklamaciju, ali nisam bas sigurna

Prvo ga resetuj,imas malo dugmence za reset u blizini sd i sim ulaza u telefon i samo ga necim bocni (to ti je reset kao kad bi izvadila bateriju iz moba i vratila,znaci sve ti ostaje od podataka).
Po tvom opisu pre bi rekao da je samo zakucao mob.

Ljudi zasto mi se iznenada izgubila vremenska prognoza na mobu?
U ovom delu sto sam zaokruzio treba da bude temperatura za danas i narednih par dana,a sad mi samo ove crtice.
Kako da je vratim?

Screenshot_2016-05-21-13-07-21.PNG

Ljudi zasto mi se iznenada izgubila vremenska prognoza na mobu?
U ovom delu sto sam zaokruzio treba da bude temperatura za danas i narednih par dana,a sad mi samo ove crtice.
Kako da je vratim?

Pogledajte prilog 200720

Probaj ponovo da dodas widget i rucno podesis lokaciju za vreme.

- Nego, jel su li vam pomalo mutne ikonice na pocetnom ekranu(kada se koristi sonijev launcher) ?

Probao sam prvo odmah da dodam i isto je bilo,ali je ovo sa odredjivanjem lokacije pomoglo.
Jedino me nervira sad verovatno ako odem u neki drugi grad nece automatski promeniti lokaciju

Vrh Dno