Daj Boze ali cisto sumnjam. Mada je bila prica da je za E4 jos sve neizvesno,mozda su se predomislili
Gde si to video?
Na XDA forumu je neki postavio kako je navodno poslao mail Sony-u i rekli su da bi trebalo tako da bude. E sad, ko ce ga znati, ja u to ne verujem bas.
Ljudi, imam problem. Imam Sony Xperia E4 i sinoc sam ga stavila na punjac, sve je bilo okej. Otisla sam da spavam, i jutros, nije mi zvonio budilnik, okej, mislila sam da ga nisam navila. Krenula sam da ga otkljucam, na standardno dugme za otkljucavanje. Nece da mi se upali zaslon. Probala sam nekoliko puta, ne vredi. Kada drzim duze, zazuji i to je. Ko god me zove, prikazujemu da sam ne dostupna. Da li je neko imao slican problem, i sta da radim? Uzela sam telefon pre oko 3 meseca u telenoru, pada mi na pamet da ga odnesem na reklamaciju, ali nisam bas sigurna
Ljudi zasto mi se iznenada izgubila vremenska prognoza na mobu?
U ovom delu sto sam zaokruzio treba da bude temperatura za danas i narednih par dana,a sad mi samo ove crtice.
Kako da je vratim?
Pogledajte prilog 200720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari