Šta je novo?

Sony Xperia 5 Mark III

Pa logika je u redu, ali vise mislim da Sony sprema se da ocisti inventory i mozda ce da napuste dogodinu kompletno segmenat mobilni telefona. Ukoliko se ne varam u 1 i 5 serije koristili su se identicne djelova nekoliko godina za redom.
Inace evo leak za 10 MK4 https://zoutons.ae/news/sony-xperia-10-iv-leak-2022-renders-designs-specs-exclusive-revealed
Za neki 270-280 eur rado bi bih birao njega nego neki Xiaomi, Redmi, Poco i slicni koji su i jeftiniji i bolji na hartiju ali jednostavno ne mogu da podnesem taj kineski software. Kupio sam klincu Redmi 10 Note i kompletno razocarao.

Da li je neko kupio ovaj telefon?

Bila je solidna akcija na amazon.de za prime day: 650 eura.

Ja imam mark II i prezadovoljan sam, ako ti nešto znači. :)

Taj na akciji sam i uzeo, ali rekoh da proverim u medjuvremenu dok mi ne stigne :)

Srećno i dobrodošao u klub! :)

Čekamo utiske!

Bese Xperia nema legalno kod nas?
5 IV mi se bas svidja...

Biće manji od aktelne 5-ice, biće izgleda opet jedini kompakt (ako se današnje veličine uzmu u obzir) sa flagship specifikacijama.
Ne verujem da će biti primetno manji od 5 MK3, pa da može da se nazove naslednikom stare compact serije. Možda će biti za par mm kraći, ako dodatno stanje gornji i donji bezel.

qch5sqo2w4l91.jpg

h4df8gw2w4l91.jpg

5000 mAh?

Ako je neko zainteresovan za ovaj telefon, spreman sam da se odreknem svog primerka. :)

Vrh Dno