Šta je novo?

Sony XA1 Ultra

Pokusaj da udjes u safe mode pa vidi da li radi...

Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Ne radi. Sve pokušao. Nisu ni ovi u servisu znali šta bi s njim. Stavili apdejt (???). Uopšte mi nije jasno kako su uspeli da ga pokrenu. Naime, kada sam ga preuzimao napravio dva probna poziva - radio je. Ja sav srećan, laknulo mi. Pokupim se i odem, usput napravim još jedan poziv i najednom sve po starom, sagovornik me ne čuje. Ja se vratim da reklamiram, ali oni optužuju mene i nekakav neažurirani softver. Na licu mesta su se uverili da ne radi, pokušali da zovu i ništa. Ali šta ima veze, pokrili sebe i briga ih. Još sebi dozvoljavaju drskost i bezobrazluk.

Inače, prošlo je šest meseci, pa ni ne znam da li mogu da tražim nov uređaj. Nisam čak ni znao to za šest meseci. Pokušaću da ga sledeće nedelje nosim direktno u servis.

Sent from my G3221 using Tapatalk

Valjda znas da se takve drskosti desavaju i u mts/vip-u, primera je mnogo. To nije opravdanje za t'nor vec tuzna realnost.

A sto se baga tice, da li si probao da iskljucis ''microphone noise suppression'' (ili neku opciju slicnog naziva)? Takve funkcije cesto znaju da pobrljava ne raznim uredjajima.
Ako ni to nije resenje i ako sam mikrofon nije crk'o onda je gadan bag u pitanju i treba napasti ret.... iz sony online podrske, pa da izbace fix.

Nisam našao opciju za isključivanje noise suppresion. I da, verovatno da se radi o bagu za koji je, naravno, kriv Sony. Na netu ima mnogo žalbi na ovu pojavu i nema rešenja. A Sony ćuti. Ali Telenor je partner sa Sonyem. Ako se pojavi ovakav problem oni moraju da traže rešenje, ali lakše je ćutati i oštetiti mušteriju. Više me zabolelo njihovo ponašanje nego sam problem i sada samo delimično upotrebljiv telefon. Od samog početka nisam imao neka velika očekivanja, ali morao sam da probam. Da su pošteno rekli da ne mogu da oprave i da je greška do Sonya i njihovog poslednjeg updatea - ja bih to razumeo. Ali ovo je bilo ponižavajuće, da me tamo šamara neko dete za šalterom. Ma nek se nose.
Valjda znas da se takve drskosti desavaju i u mts/vip-u, primera je mnogo. To nije opravdanje za t'nor vec tuzna realnost.

A sto se baga tice, da li si probao da iskljucis ''microphone noise suppression'' (ili neku opciju slicnog naziva)? Takve funkcije cesto znaju da pobrljava ne raznim uredjajima.
Ako ni to nije resenje i ako sam mikrofon nije crk'o onda je gadan bag u pitanju i treba napasti ret.... iz sony online podrske, pa da izbace fix.

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Ogromne su sanse da bi isto tako prosao sa reklamacijom istog tog sony-a i u vipu a u mts-u verovatno i gore :d Pricam na osnovu iskustva ljudi koje poznajem, reklamacije uredjaja kod sva tri operaterska kauboja moze da bude horor, nije pravilo ali se desava previse cesto.

Ogromne su sanse da bi isto tako prosao sa reklamacijom istog tog sony-a i u vipu a u mts-u verovatno i gore :d Pricam na osnovu iskustva ljudi koje poznajem, reklamacije uredjaja kod sva tri operaterska olosa moze da bude horor, nije pravilo ali se desava previse cesto.
Ma siguran sam u to. Naša posla.

Sent from my G3221 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno