To restore your Sony WH-1000XM5 (over-ear) headphones to their original out-of-the-box state, you need to perform what Sony calls "Initialization."
There is a difference between a Reset (which just reboots the device) and Initialization (which wipes all pairing data and settings). Use the steps below for a full factory reset.
Žao mi je pre svega što prolaziš kroz sve to (ja sam moje xm5 danas prodao konačno), i žao mi je što nisi negde bliže pa da ti pozajmim xm6 na 2-3 dana (preko vikenda generalno jel tada ne radim pa mi ne trebaju) da ih sam probaš, vidiš i testiraš jel tako najbolje možeš znati da li ti se isplati doplata ili ne odnosno da li ti rade posao. Ja u svakom slučaju ne žalim što sam doplatio 130e za novi model + generalno imam nove slušalice.@Proday брате, толико си ме примио на слушке, да озбиљно размишљам да продам ове моје xm5 и купим xm6.
Ове моје губе конекцију у сред слушања, не знам у чему је фора, најчешће у превозу, али некад и код куће, кад су спојене на блутут адаптер на рачунару. Угасиле су се до сад два или 3 пута, а имам их од почетка јануара.
Често се извлаче саме од себе док ми висе око врата. Можда их и рекламирам, за то дисконектовање самих од себе.
Буквално сам се одушевио читајући твој коментар, колико су xm6 унапређене. Али је и цена унапређена 😉
Uff kolega ja kupio isti model pre mesec dana, znaci u dnevnoj kad ih koristim prebacujem se sa TVa na laptop, telefon. Besprekorno rade i konektuju se bez greške, nikada nisam doživeo nikakav prekid ili bilo kakvu anomaliju, zvuk perverzija kao i noise canceling i ambient sound mi deluje kao neka magija tj nije mi jasno kako je moguće da se tako čuje kao da nemam ništa na ušima 🤨. Inače jedini minus koji im ja lično vidim je što posle par sati nošenja počinje da me boli malo vrh glave pa moram da promenim položaj slušalica , tu bi možda moglo nešto mekše da se stavi možda u sledećim modelima. Inače nosim naočare i bukvalno ni ne osećam pritisak na ušima gde sam na drugim modelima uvek imao taj problem. Nosim ih i na poslu, do posla, treninzi. Da ih ne ureknem ali rade za sve pare.@Proday брате, толико си ме примио на слушке, да озбиљно размишљам да продам ове моје xm5 и купим xm6.
Ове моје губе конекцију у сред слушања, не знам у чему је фора, најчешће у превозу, али некад и код куће, кад су спојене на блутут адаптер на рачунару. Угасиле су се до сад два или 3 пута, а имам их од почетка јануара.
Често се извлаче саме од себе док ми висе око врата. Можда их и рекламирам, за то дисконектовање самих од себе.
Буквално сам се одушевио читајући твој коментар, колико су xm6 унапређене. Али је и цена унапређена 😉
Нисам нашао овај крушл степ код иницијализације, одрадих све остало. Мораћу то да видим.5 sekundi, pa to je neupotrebljivo realno!? Čudno, jel si probao one standardne reset opcije koje su svuda po netu:
Full Factory Reset (Initialize)
Soft Reset
- Use this if you want to wipe all pairing info and customized settings.
- Disconnect the USB-C cable (it will not initialize if it's charging).
- Turn off the headset.
- Press and hold the Power button and the NC/AMB button at the same time for about 7 seconds.
- Watch the blue indicator light. It will flash 4 times when initialization is successful.
- Crucial Step: Go to the Bluetooth settings on your phone or computer and "Forget" or "Delete" the WH-1000XM5 from the list before attempting to pair them again.
Use this if the headphones are frozen or won't turn on, but you want to keep your settings.
- Plug the headphones into a power source using the USB-C cable.
- Press the Power button and the NC/AMB button simultaneously once.
- The device will reset. You can then unplug it and turn it on normally.
Хвала ти, буразеру, жив био! Изгледа да ћу, ако не решим дисконектовање, да их носим на рекламацију. Не бих их продавао овако полуупотребљиве.Žao mi je pre svega što prolaziš kroz sve to (ja sam moje xm5 danas prodao konačno), i žao mi je što nisi negde bliže pa da ti pozajmim xm6 na 2-3 dana (preko vikenda generalno jel tada ne radim pa mi ne trebaju) da ih sam probaš, vidiš i testiraš jel tako najbolje možeš znati da li ti se isplati doplata ili ne odnosno da li ti rade posao. Ja u svakom slučaju ne žalim što sam doplatio 130e za novi model + generalno imam nove slušalice.
И мени смета мост слушалица за врх главе, па померам положај. И ја носим наочаре, и не смета ми ништа.Uff kolega ja kupio isti model pre mesec dana, znaci u dnevnoj kad ih koristim prebacujem se sa TVa na laptop, telefon. Besprekorno rade i konektuju se bez greške, nikada nisam doživeo nikakav prekid ili bilo kakvu anomaliju, zvuk perverzija kao i noise canceling i ambient sound mi deluje kao neka magija tj nije mi jasno kako je moguće da se tako čuje kao da nemam ništa na ušima 🤨. Inače jedini minus koji im ja lično vidim je što posle par sati nošenja počinje da me boli malo vrh glave pa moram da promenim položaj slušalica , tu bi možda moglo nešto mekše da se stavi možda u sledećim modelima. Inače nosim naočare i bukvalno ni ne osećam pritisak na ušima gde sam na drugim modelima uvek imao taj problem. Nosim ih i na poslu, do posla, treninzi. Da ih ne ureknem ali rade za sve pare.
Eto, mada istestiraj ti to još par dana 🙂Од јуче поподне, од како сам урадио иницијализацију, ниједном ми се нису дисконектовале, чак ни на рачунару. Изгледа да је то то. Пуно вам хвала, браћо! 🙋
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari