Šta je novo?

Sony Walkman NW-E002F mala pomoc

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
E ovako cuo sam iPod Shuffle 1gb i ovaj model od 512mb i odlucio sam se za Sony...Zvuk mi je nekako cistiji i bolji,duze traje baterija i lepsi mi je...E sad sto se tice pomoci
Znaci uz njega sam dobio standardne sluske koje idu uz Walkman mp3 plejere i zanima me sta mi preporucujete od sluski za ovaj model...Sta mi smeta kod njegovih...lepo one stanu u usi ali moram ih pritisnuti da bi se bolje cuo bass...Mene sad zanima neki in-ear model do neke 2000din..
Znam ima thread o tome ali ja nemam opciju da narucujem iz inostranstva i iz NS sam...tako da ako neko ima neki savet za dobar model neka javi...i na sta generalno treba da pazim kad kupujem sluske...sta sve znace oni decibeli,frekventni opsezi...pokusacu da nadjem specifikacije mog plejera pa da mi kazete sta najbolje da ubodem u njega

sennheiser in ear model (cx 300) kosta mnogo, oko 4500 dinara, a za recimo 5500 moze da se uzme shure e2 ako imas nekoga da ti kupi online...

Inace za 2000 in ear ces jako tesko naci, pogotovo kod nas, online bi jos i moglo mozda nekako, mada i to je pitanje

Nazad
Vrh Dno