Šta je novo?

Sony W1-problem sa "tockicem"

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pre nekoliko dana poceo je da me zeza onaj tockic na gornjem delu aparata :mad: ,samo kad stavim u mod za pregledanje slika ili ne prebaci ili pocne da seta na druge funkcije,nekad samo na lagani dodir sam promeni dok na ostale funkcije sve ide normalno kako treba.
Kontam da neki kontakt tu nije uredu(nije mi ispadao) e sad gde bi bilo najbolje da odnesem u servis(ako ima u NS-u bolje zbog blizine ako ne moze i BG), da li uopste imate poverenja u te nase "ovlascene" servise,mislim jel rade ljudi dobar posao ili na fazon odvali te za 100-tinjak evra a ti cekaj tri meseca na svoj aparat :-devil-: .

ps.garancija mi verovatno ne vredi zato sto sam ga kupio u inostranstvu pa mi se ne isplati nositi na servis tamo.

...ista stvar i meni se dogadja,probaj da stavis negdje na sredinu,ni vamo ni tamo,meni upali...

Probaj u Loop audio na bulevaru oslobodjenja, oni servisiraju fotoaparate. To je u zgradi gde je poslasticarnica "Venecija" ako se ne varam.

jolkica je napisao(la):
...ista stvar i meni se dogadja,probaj da stavis negdje na sredinu,ni vamo ni tamo,meni upali...

Moram priznati da ne kapiram sta hoces da kazes,nema tu nikakva sredina kad ga stavim u "view" polozaj to je to nema malo levo malo desno....
Sad gledam na sajtu sony.co.yu u NS-u ovlasceni servis je JEC na bul. Slobodana Jovanovica.Ima li ko iskustva sa njima?

Cudi me takav problem, jer kod mene ne samo sto stvar odlicno radi (do sada mi W1 bas nikakve probleme nije pravio, a evo i burazer ga sada ima i radi mu bez ikakvih problema), vec mi nije jasno kako je to nastalo. Naime, preskoci tog komandnog tockica tako su lepo definisani i rade pouzdano, da mi nije jasno o kakvim polupolozajima je rec. Meni je W1 kisnuo, bio u pesku, padao, doduse u torbici, ali svejedno su mu se otvorila vratanca za bateriju i karticu, pa ipak i dalje radi ko sat. Objasni malo bolje, da i mi drugi znamo sta moze da nam se dogodi.

Nazad
Vrh Dno