Šta je novo?

SONY VX-1000 3CCD miniDV users pitanje?

irac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
619
pozdrav svima, liostam sajtove trazeci informacije o ovoj kameri, citah testove, jer je to 3ccd kamera koja me zanima i nigde ne vidim, niti sam procitao da ima ekran-displej sa strane. Da li je moguce da za 1000E koliko sam nasao da kjosta ona nema displej?

Pozdrav

irac je napisao(la):
pozdrav svima, liostam sajtove trazeci informacije o ovoj kameri, citah testove, jer je to 3ccd kamera koja me zanima i nigde ne vidim, niti sam procitao da ima ekran-displej sa strane. Da li je moguce da za 1000E koliko sam nasao da kjosta ona nema displej?

Pozdrav

VX1000 je prvi Sony model DV kamkordera sa 3 cipa. vizir je CCD sa 180.000 pixela color, a displej NEMA. Snimak uradjen njom je vrlo dobrog kvaliteta sa malo suma u slici na mracnim delovima, ali je to mnogo manje nego kod bilo koje jednocipne kamere. Uredjaj je jako robustan i izdrzljiv.

hvala

aleksandro na objasnjenu, pozdrav

Za te pare sigurno najbolji,inace kamera je izasla 96 godine,tako da nema (nepotrebne)opcije tipa memory card-a i mega pixel fotki

Stefo

za koje pare, ja sam nasao u oglasima da je oko 1000E polovna naravno, al me mnogo nervira sto nema displej, pa to je da izgubis vid na jedno oko, da li je istog kvaliteta snimak kao kod modernih--sadasnjih 3 cipnih dv kamera ili ne?

Mislim moje je misljenje da jeste isti ili skoro isti kvalitet snimka(ipak je to bio prosumer model)

Pazi to je prvi sonyjev minidv model koji je izasao slobodno mogu reci davne 96 pa je i logicno da nije imao LCD,to sve sto vazi i za Panasonicov prvi mini dv model(nemogu da se setim koji je to model)
E tek JVC je izbacio 97 godine one "mikro" modele vertikalnog dizajna sa LCD-om

1000E za polovno, pa jos toliko staro ? :)

Da da

ale za polovnu, proverio sam cene na drugim stranim sajtovima krece se od 700E na gore

ali ima jedna SONY TRV 940 mislim isto 3 CCD ali modernija sa svim i svacim a nije mnogo "skuplja" od VX 1000

Re: Da da

irac je napisao(la):
ale za polovnu, proverio sam cene na drugim stranim sajtovima krece se od 700E na gore

ali ima jedna SONY TRV 940 mislim isto 3 CCD ali modernija sa svim i svacim a nije mnogo "skuplja" od VX 1000

E to je vecdruga prica,veoma je slicna trv 950(jedna od razlika je sto nepravi megapixel fotografije vec one 640X480 ,ali mnogo bolje snima u mraku)

Uglavnom, za €1000 VX-1000 je odlicna.
Par TV reklama sam snimio tom kamerom i koristio je za terenska skupljanja vesti. To cudo izdrzava sve ono sto ne mozes zamisliti. Jeste problematicno "gvirenje" na viziru, ali... za 1000 kinti mozes da budes samo presrecan.

I jeste tacno, kamera se pojavila krajem '96 godine.

Nazad
Vrh Dno