Šta je novo?

Prodajem/menjam Sony Vaio 14 VPCEA3S1E i3 370M 2.4GHZ / 8GB DDR3 / 240GB SSD / ATI 5470M

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

Zekovic

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2017
Poena
225
Na prodaju Sony Vaio VPCEA3S1E svetlo plavi model ubačen nov SSD sa garancijom , ubačeno 8GB rama , laptop leti na Windows 11 , laptop je očuvan šarke su u extra stanju kućište isto , desni klik na touchpadu je malo slabiji mora jače da se pritisne , panel svega nekoliko mrtvih piksela , tastatura bukvalno nova na oko , baterija je oko sat vremena wear level je 59% , dva zvučnika stereo , ogrebotina bukvalno nema , sam par šrafova fali ispod ovako nema mana , u extra stanju je , cena 10.000 dinara , fiksno , samo SSD je plaćen 4500 dinara mada ima i za jeftinije SSD da se nadje ali ja sam ga toliko platio mogu i garancuju za SSD da dam , slanje post ekspresom , dogovor preko sms ili bench poruke , 0612094780. Razlog prodaje prelazak na i5 , treba mi malo jači laptop.

Beograd i okolina pre svega mada mogu poslati i po Srbiji ali vi placate postarinu.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.png7.jpg

Mogu da umanjim cenu , bez SSD-a 3000 dinara smanjujem(7000 dinara) u tom slucaju vi ubacujete svoj hdd ili ssd imate ispod poklopac i 2 srafa jednostavno je. Mozete u buducnosti da mu radite upgrade na i 7-640M , ja nisam pokusavao ali tako bi izvukli maksimum iz ovog laptopa.

Poslednje cene:

Sa SSD-om 8.000 dinara

Bez SSD-a: 6000(u tom slucaju sami kupite HDD imate za 1000 dinara po ogilasima)

Ne bih ispod toga ako nadjete bolji ok , posto je laptop extra ocuvan , pustao sam 2K klipove , ne greje se uglavnom ide do 70 i nesto stepeni pri maksimalnom opterecenju.

Da ekran nisam napisao sto je jako bitno , u pitanju je 14 inca 1366x760 60 herca , Monitor ID SNY05FA

Vrh Dno